?

Log in

No account? Create an account
 
 
25 November 2009 @ 07:16 pm
Ohno imádunk~~~  


Mostanában láttak az utcán az emberek és ilyesmit kérdezgettek tőlem: "Te az Arashis Ohno Satoshi vagy?" vagy "Ah, Leader!", én pedig csak normálisan ennyit válaszoltam: "Ah, igen." Éppen ezért, egy nagy csoportja azoknak, akik ismerik az Arashit még mindig rejtélyesek számomra. Őszintén szólva, az életemben van egy hegy, ami rejtélyekből áll. Személy szerint, én nem érzem a változást körülöttem, még akkor se, ha az emberek azt mondják: "Az Arashi lenyűgöző!", mi nem gondoljuk, hogy azok lennék, vagy mások. Ez olyan, mintha mással történne. Ez egy rejtély... vagy inkább azt kéne mondanom egy puzzle! Mert mindenki, aki Arashit hallgat ugyanúgy "normális"? Én nem vagyok tisztában azzal, hogy híresség vagy előadó lennék. Mi mind ilyenek vagyunk, ezért az eltelt időben nem érezzük, hogy változtunk. Nem lettünk beképzeltek. Még amikor a Kokuritsu koncertet csináltuk, és együtt beszélgetve néztük az Arashit objektíven, nem gondoltuk, hogy "Nagyszerűek vagyunk!", inkább olyasmit, hogy "Milyen sok ember van itt, ugye?", és "Miért jött el ennyi ember?" Ezzel nem csak én vagyok így, hanem úgy érzem a másik négy tag is így van vele. Rengeteg ember van, aki támogat minket, és nincs bennünk más érzés csak a hála!

Úgy hat évvel ezelőtt volt egy időszak, amikor összegyűltünk és megbeszéltük a dolgokat, de végül, örülök, hogy úgy döntöttünk állhatatosan csináljuk tovább, nem a rövidebb úton. Az Arashi mostanság... normális. *nevet* Békés. Mindig is békés volt. Ez az alapja. Ráadásul a légkör, amikor mind együtt vagyunk igazán nagyszerű. Nagyszerű a kezdetektől, de úgy érzem, ahogy haladtak előre az évek, még jobb lett. Ez az Arashi számomra, egy különleges tudás. Ők nem a családom, nem a barátaim, nem jártak ugyanabba az iskolába, amibe én, nem vagyunk egykorúak, és nem ismertem őket a kezdetektől, de ők a társaim. Egy csapat, amit semmiképpen sem lehet megízlelni. Ennek az öt embernek a kombinációja rendkívül jól illik egymáshoz.


A jövőnkről nem igazán gondolkodtam. A debütálásunk ideje alatt, el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyenek lehetünk ma, és a jövőt sem tudom. *nevet* Csak remélem, hogy továbbra is élvezni tudjuk, a dolgokat, amiket szeretünk, mindenkivel együtt.

credit
 
 
Location: Koli~~
Mood: cheerfulcheerful
Music: semmike
 
 
 
nangwe: szivesshonangwe on November 25th, 2009 06:21 pm (UTC)
Ez de édes!! Köszi szépen h lefordítottad, imádom!
さっちゃん: Chiicsaca on November 25th, 2009 07:45 pm (UTC)
Ugye???? *____* Oh-chhhhan~~~~