?

Log in

No account? Create an account
 
 
11 January 2009 @ 07:48 pm
Boldog Szülinapot, Riira!  
Boldog

szülinapot,

Riira!!


Tom, hogy csak holnap lesz, de akkor nem biztos, hogy tudok postolni...
Egy kis apróság, aminek talán örülni fogsz ^^
 
Fogadás

- Rendben - kiáltotta feldúlva az apróság. - Benne vagyok. Fogadjunk! - csípőre tett kézzel dobbantott, és vad tűzzel a szemében nézett a magasabb fiúra.
- Biztos vagy benne? - kérdezte kaján vigyorral az arcán Yamapi. Ördögi terve megvalósulni látszott.
- Biztos. Te engem nem fogsz még egyszer, így leszólni. Nem vagyok gyáva! - hiába csengett magabiztosan a hangja, ahogy a hajába túrt, abból Pi rögtön tudta, hogy nyert ügye van: bármire rá tudja most venni.
- Akkor nálam találkozunk délután négykor. Ne késs, picúr! - Nevetve lépett félre az apró ököl elől, ami az arca felé közeledett, majd összekócolta a másik fényes barna haját.
- Ne nevezz így! - kiabálta Tego, de már csak egy nevetéstől rázkódó hátra tudta kiölteni a nyelvét.
Csak azért is késve érkezett a Yamashita rezidenciára, de Pi egy kicsit sem tűnt meglepettnek.
- Az lett volna csoda, ha időben jössz, chibi! - kacagott, mikor Tego gyanakodva nézegette őt bárminemű idegességre utaló nyomokat keresve.
- Kabbe! - gyerekesen megint nyelvet nyújtott, de ezt most a másik is látta.
Pi nagyot nyelve elfordította a fejét a látványtól. Nem még, még nem, Tomohisa, egy kicsit még várnod kell!
- Menjünk ki a kertbe! - mondta, és el is indult.
Tego csodálkozva figyelte a fényképező állványt, és a lámpákat, amik egy részét jól megvilágítottá tették az amúgy árnyékos kertnek.
-Itt szoktál magadról erotikus fotósorozatokat készíteni, vagy mi? - kérdezte csipkelődve, de a másik csak egy perverz mosolyt küldött felé.
- Nem egészen, de a lényeget eltaláltad. Annyit változtatnék a mondaton, hogy itt fogok erotikus fotósorozatot készíteni RÓLAD!
Ha az lehetséges a chibinek még inkább elkerekedtek a hatalmas, ártatlan remélem mindenki látja maga előtt, ahogy Tego ártatlan szemekkel néz..., boci szemei.
- HÖÖÖÖ? - kérdezte teljesen értelmesen tanúbizonyságot téve arról, hogy nem hiába vették fel a Johnny'sba.
- Jól hallottad. Ez a fogadás. Azt mondtad, bármit megteszel, hogy bizonyítsd nem vagy olyan gyáva kislány, mint ahogy mindenki hiszi. Akkor hajrá!
- De... Pi... Ez... - azt hitte menten elájul, a szerző pedig attól kezdett el félni, hogy elhagyja a feje tartalmát, ha még jobban elkerekíti a szemeit, gyönyörű, nee?? - Ezt nem gondolhatod komolyan! - találta meg a hangját. - Én ezt nem csinálom, főleg nem előtted! - toporzékolt.
- Szóval nyuszi vagy, tudtam én.
- Engem senki sem nevezhet nyuszinak! - kiabálta vissza. Akkor se Tegonyan, ha kedveskedve mondjuk, hogy olyan vagy mint egy kawaii chibi usagi? na, kiegyezünk?
- Akkor csináld! - Pi alig bírta visszatartani a nevetést, de most tudta, hogy komolynak kell maradnia, vagy nem sikerül, amit eltervezett. - Vagy mit szeretnél, ki csinálja helyettem a képeket? - összehúzta a szemöldökét és csücsörített. - Talán valami csaj? - Tegonak felcsillant a szeme. Igen, egy lány előtt simán ellazulna, az nem érdekli, na de, hogy Pi előtt, nem, azt nem lehet. Mindeközben Pi fejében: Kami-sama mennyire kawaii. Milyen reménykedően néz, hogy majd megenyhülök, és rá bízom valami, számára teljesen közömbös csajra. Soha, édes, soha, most az enyém vagy! - Áh, nem, egy csaj téged nem izgatna fel eléggé - törte le gyorsan Tego minden reményét.
- Hééé! Azt mondod meleg vagyok?! Kabbe, köcsög! - durcásan felhúzta az orrát, és keresztbe fonta a karját, majd megint nyelvet öltött.
Pi megint hatalmasat nyelt, és egy hangyányit mintha el is pirult volna.
Hoppá, hoppá! - kapott észbe Tego. - Mit látok? Kezdem már kapizsgálni béta szive, hogyan kell ezt írni? xD, mi folyik itt, te kis perverz. De legyen, belemegyek a játékba, hogy tudd kivel van dolgod.
- Akkor esetleg idehívjam mondjuk... Ryot? - folytatta Pi, aki a nagy koncentrálás közben, hogy ne bukjon le, nem vette észre, hogy az ártatlan kis angyalkája fél úton van a romlott démonná válás útján.
- Baka! - felelte. - Majd pont az előtt perverz osakai szexi man férfiállat előtt fogok levetkőzni. Abban a percben megdugna.
Oh, ha tudnád, hogy én is pont azt akarom.
Oh, ha tudnád, hogy tudom, hogy te is csak azt akarod.
- Akkor kezdhetjük? - tért vissza előbb Pi a nagy álmodozásból. Közben persze erősen csücsörített, és csillogtak a szép szemecskéi is, kéretik elképzelni!
- Legyen! Mit szeretnél, mit csináljak fényképész-sama?
-Állj be oda középre! Aztán csak legyél olyan kis ribi, aki szoktál! - a jutalma egy újabb nyelvnyújtás volt, de most nem húzta vissza a nyelvét rögtön, hanem provokatívan megnyalta a száját.
Pi kattintott.
- Már meg is van az első, csak így tovább, te kis ribi - suttogta maga elé.
Tego mindenét beleadta, amije csak volt. Egy idő után már Pi kezdte magát kényelmetlenül érezni, annyira jól hozta a rárótt szerepet a fiú.
Nyalogatta a száját, körözött a csípőjével, simogatta magát, és pár percen belül csak egy szál feszes nagyon feszes boxerben állt a kihívója előtt.
Pi közben hevesen törölgette az izzadó homlokát persze ez nem a birkagúnya miatt volt, amit a fején hord, hanem a meleget sugárzó lámpák miatt, mi tudjuk és próbált úgy állni, hogy az aprónak éppen nem nevezhető izgalma ne legyen túl feltűnő. Persze felesleges volt, a kicsi pontosan tudta, hogy mekkora mit ért el.
- Na szeretnéd, hogy ezt is levegyem? - kérdezte az átlagosnál mélyebb hangon, miközben egy ujját beakasztotta az alsója szélébe, és le sem vette a szemét az idősebbről.
-Ano... - Pi ismét csak nyelni tudott. Ahogy nézte az apró, törékenynek tűnő fiút, ahogy jól látható élvezettel használja ki a helyzetét, és játsza az utolsó szajhát megfordult a fejében, hogy lehet, hogy nem így kellett volna ezt csinálnia, ha valóban akar valamit tőle. De ezt a már majdnem romantikus gondolatot azonnal elűzte a fejéből a látvány, ahogy ez a kis démon elkezdte lehúzni a boxerét. Mivel háttal állt Pinek, először az izmos fenekének vonala villant elő, a két kis lukacska tudjátok mire gondolok, igaz? Egyesek szerint ott kapcsolódott az angyalszárnya annak akinek van olyan, de ha Tegora gondolok, ezt valahogy nem tom feltételezni xD alatt - ami már annyiszor okozott perverz gondolatokat Pinek -, felkínálva magát a fiú mohó tekintetének.
-Nem, jobb ötletem támadt - fordult meg hirtelen a kis ribi. Odaszaladt Pihez, elkapta a kezét, egy gyors mozdulattal automatára állította a gépet, majd ügyesen elérte, hogy Pi leüljön a díszletként szolgáló székre.
Tego az ölébe mászott, és elkezdte neki dörgölni magát a másik altestéhez.
- Hm, mit érzek itt? Valakinek tetszett a kis előadásom, fényképész-sama? - búgta a fülébe, miközben neki dőlt a mellkasának, és simogatta a tarkóját. Aztán, hogy demonstrálja, hogy ő még mindig csak a képek miatt csinálja, amit csinál elkezdett pózolni. Pi térdeire támaszkodva homorított, miközben a másik premier plánban nyáladzott az izmos felsőtestére, megharabdálta Pi fülét, úgy tett, mintha nyalogatná a mellbimbóját, majd elétérdelt, és ártatlannak szánt tekintettel felnézett az immáron egy kocsonya szintjére visszafejlődött, egyesek szerint Japán legnagyobb idoljának tartott Yamashita Tomohisára. - Szeretnéd, hogy könnyítsek ezen a kis kellemetlenségen? - suttogta, miközben teljes hosszában végighúzta az egyik ujját a fiú nadrágba szorult merevedésén.
- Én... Tego... igen... - nyögte Pi, amint az apróság megszorította őt.
- Hát, csak szeretnéd, édes! - hirtelen felpattant, és nagyon is kacér pillantással nézett az idősebbre. - Hívd elő a képeket, aztán segíts magadon, te perverz! - nevetve felkapkodta a szanaszétheverő ruháit, és visszafutott a házba.
Yamapi csak ült és megsemmisülve nézett maga elé.
Talán hallgatnom kellett volna a többiekre, és nem felhúzni a JE házi démonát. Na, de ha ezeket a képeket megmutatom Jinnek...

De ez már egy másik történet...Na, hogy tetszett? ^^ Persze Ryo említését nem lehetett kihagyni, mert mi, mint tudjuk Ryoizmusban édesen szenvedünk, és Téged is szeretnénk a rendünk tagjaként tudni ^^

Még egyszer Boldog szülcsit! 
 
Location: Koliban...
Mood: cheerfulcheerful
Music: NewS - Happy Birthday
 
 
 
マルチ / Marcsika: Yokomarcsi568 on January 12th, 2009 02:25 am (UTC)
Gackt az Istenem, de Ryoizmus a vallásom :P xD

"remélem mindenki látja maga előtt, ahogy Tego ártatlan szemekkel néz..." - aha elképzeltem... xD De muszáj? *cibi szemek*
Rájöttem! xD Sztem s a kapisgálni :) De kreatív vagyok így éjjel :)
"Majd pont az előtt perverz osakai szexi man férfiállat előtt fogok levetkőzni. Abban a percben megdugna. - SOHA nem tenne ilyet :P Inkább visszaadná rá a ruháit, m Tego a kisbaba, akinek Kei-chan az anyja, és Ryo a hp apja xDD
De azért aranyosan beletetted a kedvencünket, alias a férfiállatot :D
"persze ez nem a birkagúnya miatt volt, amit a fején hord, hanem a meleget sugárzó lámpák miatt, mi tudjuk" - majdnem megfulladtam.. kellett nekem inni xDDD különben is már tök édi a haja :)
ANGYAL VAGYOK, én tudtaaaam :P
És... ez folytatásért kiált xD Látom is Riirát amint addig molesztál, míg nem dugatod meg Tegot Pivel vagy fordítva xDD Amúgy olvastam jó TegoJint, olyan TegoJint, amiben kedveltem ilyet sem mostanában hallotok majd tőlem Tegot xDD

Jah, és igen.. szal miközben olvastam aközben írtam a kommentet, és tetszett <333 Az ünnepelt aki.. khm.. nézzen be hozzám is meg lehet elhuny enyhe vér- és nyálveszteségben xD <33

Chuchuuu~
さっちゃん: RyoPicsaca on January 12th, 2009 03:14 pm (UTC)
Gackt az istenem, de a Ryoizmus a vallásom xD Én még kibővítem annyival, hogy és Jin a férjem, oké? Mert amúgy rám is igaz ^^ jó kis mottó xD
Azt most nem mondod komolyan, hogy Ryo nem használna ki egy ingyen numerát? Csak vonatkoztass el attól hogy a kicsi férjecskédről van szó:P
Te se feküdtél korán ahogy elnézem xD Én meg Fiúk a klubbólt néztem négyig, bakker xD Most kezdtem el, valami isten xD És nem csak Brain, hanem a poénok is xD Sokat készültem a pszicho vizsgára, megint xD
Hagyjatok már a folytatásokkal xD Barátnömnek is az volt az első szava, hogy Folytatás? Na, hol van? Ehh xD
Váá hol van? Elég perverz páros ugyan a TegoJin, de mutiiiiii ^^
Simán kiírtjuk az ünnepeltet, szülinapon Pi és Tego elvrézsében meghalni a legjobb xD már ha ide dugja a nóziát^^ Én meg bekukkantok hozzád, mert kivi vok xD
chu~~~
マルチ / Marcsika: Yokomarcsi568 on January 12th, 2009 04:16 pm (UTC)
Ugye? xD Lehet ezt is kiteszem a Friends Only főpostomba :P
Neeem, m Tegoról van szó, aki az ő kis béjbije, mint ahogy írtam is miért xD Mindig olyan.. overprotective ha a kis Ribiről van szó ^^
Jah, egészen idáig fordítottam, meg próbáltam postolni :D Mert ugye, aki HTML nézetet használ, annak még ez sem egyszerű :D
Hjaj... Brain Kinney <33 Életem egyik szerelme :p Justint viszont annyira nem csípme, de Emmett <33 Imádom a kis cuncit :D
Pedig azért kicsit néha vedd a kezedbe a jegyzetet, tanulmányozd meg, h jé ez még mindig nem lett rövidebb, és izgalmasabb, aztán térj vissza bishizni :)
Várjál most esik le.. Neked meg van a QaF????
Jó, én nem ragaszkodom a folytatáshoz feltétlenül... xD
TegoJin.. Ott ahol az én RyoPi menyországom, majd kapsz hozzá linket ;)
Ünnepelt, meg igykezhetne, kivi vagyok a reakciójára :D

Chuchuu~
さっちゃんcsaca on January 12th, 2009 04:33 pm (UTC)
Hát igen ez a Brain gyerek, gyönyörű szeme van ^^ Emmett, az cuni husika ^^ Justin nekem sem szimpi annyira, de a mesélő srác az igen <3
Nem lett rövidebb és izgibb, hát télleg nem xD
Ja igyekezhetne már, nagyon eltűnt ^^
huge yellow fruitelasticbanana on January 12th, 2009 06:16 pm (UTC)
idedugtam, neaggódj =33333

hmmmm, megvan az életcélom: TEgopi okozta orrvérzésben elhalálozni xDDDD
huge yellow fruitelasticbanana on January 12th, 2009 06:03 pm (UTC)
Hol olvastál Tegojiiiiint?*____*
マルチ / Marcsika: Yokomarcsi568 on January 12th, 2009 06:19 pm (UTC)
Jent-fanficen sztem.. ^__^
huge yellow fruitelasticbanana on January 12th, 2009 06:01 pm (UTC)
KYÁÁÁÁÁÁÁ*_____*KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍ *hugz* nyüff, most tökre örülök *____*

nah akkor kommentelek:

"-Itt szoktál magadról erotikus fotósorozatokat készíteni, vagy mi?" IGEN, IGEN és IGEN! Tudom tanusítani a 10 mappányi képpel xDDDDD

"remélem mindenki látja maga előtt, ahogy Tego ártatlan szemekkel néz..." éééédesss *____* nyálcsorgós Yamapi úgyszintén *____*

"Áh, nem, egy csaj téged nem izgatna fel eléggé - törte le gyorsan Tego minden reményét.
- Hééé! Azt mondod meleg vagyok?! Kabbe, köcsög!" Na EZEN megpusztultam xDDDDDDDDDDDDDDDDD elképzeltem azt a hülye hisztis fejét XDDDDD

"béta szive, hogyan kell ezt írni? xD" erre hadd ne kommentáljak semmit xD és de, az kapizsgálni xD

" Közben persze erősen csücsörített, és csillogtak a szép szemecskéi is, kéretik elképzelni!" elképzeltem. elfolytam, kyááááááááá *_____*

"Pi közben hevesen törölgette az izzadó homlokát (persze ez nem a birkagúnya miatt volt, amit a fején hord, hanem a meleget sugárzó lámpák miatt, mi tudjuk )" XDDDDD te komolyan kész vagy XDDDDDDDD itt már nem kaptam levegőt a röhögéstől xDDD

"majd elétérdelt, és ártatlannak szánt tekintettel felnézett az immáron egy kocsonya szintjére visszafejlődött, egyesek szerint Japán legnagyobb idoljának tartott Yamashita Tomohisára. " kajak lekocsonyáztad Pit XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD elképzelem, amint egy kis tálban kuksol és rezeg, mint a kocosnya XDDDDDDDDD

"- Há, csak szeretnéd, édes!" Tííípikk kis köcsög Tegoooo *______*<3333

"Hívd elő a képeket, aztán segíts magadon, te perverz!" az lesz, ne aggódj, Tego XDDDDDD

"Na, de ha ezeket a képeket megmutatom Jinnek..." TEGOPIIIIIIIIIN xDDDDDDDDDDD

ÁÁ hallod, nagyon kész vagy xDDDDDDD ezzzzzzz nagyon ott volt, komolyan vigyorogva maradt a fejem, tovább röhögni már nem bírtam XDDD


FOLYTATÁÁÁÁÁÁSTTT *_________*

és mégegyszer nagyon kösziii^___^<3*hugz*
マルチ / Marcsika: Yokomarcsi568 on January 12th, 2009 06:19 pm (UTC)
"és de, az kapizsgálni xD"
De neeem xDD Az kapisgálni xDD Sztem...
huge yellow fruitelasticbanana on January 12th, 2009 06:56 pm (UTC)
akkor kapiZgálni:P xD mittomén, de az akkor is bizergálni... xPPPPPPxD
さっちゃんcsaca on January 12th, 2009 09:14 pm (UTC)
Én örülök, hogy tetszett, szive ^^

simán lekocsonyáztam, hát mi más? xD
Annak meg még jobban örülök, hogy azt írtad, hogy az az egy mondat tipik Tego ^^ Eléggé fostam, hogy nem lettek éppen jók a karakterek ^^

A folytról majd beszélünk, egyelőre, ennyi jött ki belőlem xD De a TegoPINben benne vagyok xD

*visszahugz*
huge yellow fruitelasticbanana on January 13th, 2009 04:42 pm (UTC)
na akkor tegopin: Jin megnézi a képeket és meg akarja dugni Tegot. Pi bedühödik, mer miaz, h megakarja dugni Tegot, Jin akadékoskodik és a végén jankenponnal döntenek xD Jin nyer, Pi meg elkezd hisztizni, h ígynemúgynem. és a végén Tegopiiin *_____*
さっちゃんcsaca on January 13th, 2009 05:12 pm (UTC)
okké, jól hangzik xD aztán arról is csinálnak képeket mert perverz disznók, kame meglátja őket, ő is hisztizik egy sort, és így lesz az akametegopin xD Jin kétszer xD
huge yellow fruitelasticbanana on January 13th, 2009 06:48 pm (UTC)
jah XDDDDDDDDD na, mikor lesz kész? *____*
さっちゃんcsaca on January 13th, 2009 08:01 pm (UTC)
Tod a türelem erény :P
huge yellow fruitelasticbanana on January 13th, 2009 08:29 pm (UTC)
de nem az enyém xD
nangwenangwe on January 12th, 2009 08:03 pm (UTC)
Szia!
Ha nem baj én is elolvastam... És konkrétan felborultam a székkel xDD!! Naggyon Király lett, ügyes vagy!!
Lávú TEGOPIxD
さっちゃん: Akamecsaca on January 12th, 2009 09:19 pm (UTC)
Üdv erre betévedő ^^
Dehogy baj, népszerűsítjük itt Riirát ^^
Örülök, hogy tetszett, nem is volt más célom vele, mint hogy felboruljatok a székkel (L)
És rabu Akame, csak azért is xD
huge yellow fruitelasticbanana on January 13th, 2009 04:41 pm (UTC)
Megoldjuk: akametegopi rábüüü~xD
さっちゃんcsaca on January 13th, 2009 05:10 pm (UTC)
juj orgia, jeee xD
huge yellow fruitelasticbanana on January 13th, 2009 06:48 pm (UTC)
azzz =333 téll, olvasok news orgyt miközben rudolfot hallgatok xDDDD
さっちゃんcsaca on January 13th, 2009 08:01 pm (UTC)
És még nem küldted el a linket? :P *aprón célozgat valamire xD*
huge yellow fruitelasticbanana on January 13th, 2009 08:28 pm (UTC)
vegyél fel msnre oszt majd leküldöm, mert nincsm eg a link, viszont lementettem xD rinyusz@hotmail.com
さっちゃんcsaca on January 13th, 2009 09:11 pm (UTC)
okké des~~~