?

Log in

No account? Create an account
 
 
28 June 2011 @ 12:16 pm
for my taglist~  
Bizalom világban


Írók: jarithka és csaca
Páros: Sakuraiba, aka Sakurai Sho és Masaki Aiba
Besorolás: 18+
Tartalom: Négy napot távol voltak egymástól, míg Sho megjárta Európát. Négy napig megvolt a lehetőségük az Aiba lelkében lévő szörnyeknek, hogy kínozzák őt. Azonban Sho hazajön, és mint mindig átviszi őket abba a világba, ahova nem érhet el semmi rossz. Egy világba, ahogy ő parancsol, Aiba pedig engedelmeskedik.

Megjegyzés: Ez egy BDSM történet akart lenni, mikor kigondoltuk Vikivel, azonban a végére nem lett több DS-nél, tehát domination és submission van benne, de semmi sadizmus és mazochizmus. Sho irányítja Aibát, keményebben, mint általában.
Sejtem, hogy sokan meg fognak botránkozni a páros ilyetén "meggyalázásától", hiszen az Arashi és leginkább a Sakuraiba mindig csak a fluffról szól. Azonban én meg vagyok győződve róla, hogy azok, akik azt hiszik, hogy Sakurai Sho személyisége nem áll másból csak édes mosolyokból és szerelmes pillantásokból, az nagyon téved. Az az ember túlságosan sokszínű ehhez; Shonak van szerintem a legváltozatosabb személyisége az egész JEben. Aiba-chan pedig... kinek lenne szüksége biztosabb és tisztább érzésekre, mint annak az óriási szívű embernek? A BDSM pedig erről szól, szeretetről és bizalomról. Ezt szerettük volna bemutatni nektek kicsit. A BDSM-ben rejlő gyönyörű lehetőségeket.Igen, Sakurai-sama...Más világ


Páros: Ebben a részben egyelőre Jin barátság Pivel és Kaméval
Besorolás: 12 és AU
Hosszúság: 3 part

Tartalom: Angyalok. Ők hozták az embernek a vágyat a zenére, az ő időtlen tehetségük ágyazta el az emberben a késztetést, hogy meg akarja tölteni az életét a zenével. De mit adtak az emberek az angyaloknak ezért cserébe? Semmi ehhez fogható jót.
400 évre rá, hogy az angyalok elzárkóztak az emberek világától, született egy fiú, akiben a zene, amit a népe addigra már szinte teljesen kiölt magából, olyan erős gyökereket vert, hogy a hajtásait senki sem lett volna képes kiölni belőle. Vajon igazak a régi csodák, amiket mára már csak a legendák őriznek? Ha a zene kiválasztottja vagy, bármire képes lehetsz?

Megjegyzés: Azóta írom ezt a történetet, hogy megnéztem Jin new yorki Eternal fellépéséről a fancamokat. Szerintem ott akkora csodát vitt véghez, mint előtte senki. Jinben van valami, ami a legtöbb emberben nincsen meg. Ezt próbáltam úgy érzékeltetni, hogy adtam neki egy kis fantasy alapot. Angyalok. Mind szeretjük őket, nem igaz?
Három partos lesz, [de valószínűleg lesznek hozzá sequelek, ha olyanom lesz] a második is készen van, a harmadiknak kb a negyede, és azt majd pénteken, az Eternal első MS-es fellépése után akarom postolni. Azt hiszem, akkor fogjátok igazán értékelni ti is a csodát, ami az utolsó oldalakon lesz.
Attól függetlenül, hogy AU, és ezért a karakterek néhol idomulnak a megváltozott világhoz, rengeteg apróság van benne, ami tökéletesen ráillene egy RL történetre is. És szerintem maga az alap helyzet is ilyen. Jin szabadulni akar egy világból, ahol megölik benne a zenét. Ez az első part lényege. Sikerül neki?

Angyal
 
 
Mood: touchedin love with these two