?

Log in

No account? Create an account
 
 
29 November 2010 @ 02:08 pm
purple sky interjú  
Mit teszel, ha egy hihetetlenül sikeres japán fiúcsapat tagja vagy? Ha Akanishi Jin vagy, akkor elmész szóló énekesnek és turnézol az Államokban.

Az elmúlt 9 évben Akanishi egy volt a KAT-TUN-ból, egy relatívan új, éneklő-táncoló csapatból, amit a Johnny & Associates, Inc. menedzsel. Tőlük került ki néhány örök férfi sztár, mint például a SMAP vagy az Arashi. A KAT-TUN annyira népszerű volt, hogy hivatalos debütálásuk előtt már telt házas koncertjeik voltak. A kislemezeiket néha olyan legendák írták, mint Matsumoto Takahiro és Himuro Kyosuke, ezzel mindig az Oricon első helyére kerültek. Akanishit magát széles körben imádják a tökéletes kinézetéért, és ő volt az egyike a vezető énekeseknek a csapatban, valamint alkalmanként számokat is írt nekik.

Nem sokkal azután, hogy a KAT-TUN hivatalosan elindult, Akanishi kijelentette, hogy el akar menni. 2006 októberétől 2007 áprilisáig hiátuson volt, angolt tanult Los Angelesben; ebben az időben a KAT-TUN nélküle jelentetett meg lemezeket. 2009-ben szerepelt a Bandage című mozifilmben, és ő énekelte a főcímdalt is. Ebben az évben egyedül tartott koncerteket Japánban és az Államokban, majd később júliusban bejelentette, hogy elszakad a KAT-TUN-tól. Az első lépése szóló Johnny's-os énekesként a Yellow Gold 3010 turné volt, Amerikában nov 7-től 21-ig.

"Minden jól ment eddig" mondja Akanishi az utolsó, new yorki koncertje előtti nap. "Voltam már San Fran..." felpislog a poszterre maga mellett. "Chicagoban, San Franciscoban, Houstonban, Los Angelesben, és nem sokára itt tartom meg az utolsó showt."

Akanishi nyilvánvalóan nem lazsált, mikor angolt tanult négy éve. Habár az akcentusa és a nyelvtani hibái japánosak, és a testbeszéde - a tenyerére támasztja az állát, kócolja a haját a tarkójánál - mutatja, hogy erősen gondolkozik, jól beszél és helyes mondattannal valamint kiejtéssel fejezi ki magát.

Azt mondja, hogy Amerikában élni nem volt igazi változás számára. "Szerintem már ismerem az amerikai kultúrát" magyarázza. "Nincs kulturális sokk." Úgy beszél magáról, mint egy igazi szabad egyéniségről, nem nehéz elképzelni, miért illeszkedett be könnyen. "Csak azt csinálom, amit akarok, és élvezem, amit csinálok" mondja. Csak a pillanatnak élek, így kötöttem ki ebben a helyzetben."

A turné neve Akanishi egyik számának címéből jött. "A koncert felépítése futurisztikus" magyarázza. "Ezért, nem 2010... miért ne lehetne 3010. Az emberek azt hiszik, hogy hibás, de nem az."

"Csak meg akarom osztani a zenémet nagyobb közönséggel" nevezi meg a U.S. turné célját. "Csak azt akarom, hogy az emberek tudják, milyen a zeném, és ki az a Jin Akanishi."

Sok interjúban elmondta már korábban, hogy az oka annak, hogy szólózni kezdett az, hogy meg akarja osztani a saját zenei szerzeményeit. Elmagyarázta, hogy szólózni nem feltétlen jelent jobb lehetőséget, az élő fellépések pedig még nagyobb nyomást jelentenek. "Ha hibázok, nincs, aki fedezzen" mondja. "Minden felelősség az enyém."

Beszél még a KAT-TUN többi tagjával? "Igen, ha van lehetőség" feleli. "Alapvetően nem beszélünk sokat, mint a barátaimmal. Ők munkatársak. Ugyanattól az ügynökségtől. Ha látom őket, köszönök, és beszélgetünk kicsit" teszi hozzá. "Voltam vacsorázni az egyik taggal, Nakamaruval. Ő megnyugtató."

Akanishi egy albumon dolgozik, aminek a megjelenését jelenleg a következő év vége felé lehet várni. "Amikor zenét szerzek, csak csinálom, amit akarok" mondja. "Nem valamelyik stílusban, vagy ilyesmi, de most már sok hip-hop-os dalom van, ezért megpróbálok csinálni még élénkebb, boldogabb számokat."

"Sok zenét hallgatok" mondja. "Sok énekes van, akit szeretek, mint Keri Hilson, Lil Wayne, Kanye. Hallgatok..." keresi a nevet, és közben csettintget az ujjával. "Á, mi a neve?! Úgy értem, nem csak hip-hop-ot. Hallgatok rockot. Hallgatok rapet."

Jó kinézetű sztárként, Akanishit gyakran üldözik a rajongók. De egy incidens igazán kiakasztotta őt. "Nagyon régen, még mikor a szüleimmel éltem, egy rajongó nattot tett a postaládánkba" idézi vissza. "És, mikor kinyitottam ott volt a natto és a hagyma, szétválasztva. Mit jelent ez, meg kellett volna főznöm?"

"Ha te tetted ezt, akkor főzd meg, és tedd oda úgy!" neveti.

Source és van még több kép is itt, csak ügyesen megoldották, hogy olyan könnyen ne lehessen lopni. Sok JOEEEEY~~~

---

Mellesleg, mi az, hogy album jövő év VÉGÉN?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne szopassanak már... Az Eternal után ki akarnak majd adni még három singlet, az album meg csak utána, vagy mi? Ne már... Ez működik egy jól menő együttesnél, de ne szórakozzanak már, hogy egy újoncot is így akarnak váratni... (_ _ )

Nagyon boldog születésnapot kívánok Junno :) Ne hagyd, hogy megfakítsák a mosolyod!
 
 
Mood: geekygeeky
 
 
 
hanmichinomiya: jinhanmichi on November 29th, 2010 11:19 am (UTC)
Late next year? O.o Nemár.

De amúgy határozottan tetszik ez az interjú. Illetve a válaszai. :)

Innen le lehet szedni pár képet, sajna nem az összes:
http://allidesu411.tumblr.com/
さっちゃん: {Joey} Babacsaca on November 29th, 2010 11:21 am (UTC)
Ugye? -.-

Jines? :D
Már megoldottam ügyesen, kiképmetszőztem mindet ^^ Azért köszi~
hanmichinomiya: jinhanmichi on November 29th, 2010 11:24 am (UTC)
Jines! :D

Ehh, milyen egyszerűen nagyszerű megoldás...
Én mindig a bonyolultabbtól haladok az egyszerű felé. x'DDD
さっちゃん: {Jin} Szájtakarósancsaca on November 29th, 2010 11:44 am (UTC)
Közben Costica írta, hogy Ponynál megvan mind letöltősben is x'D Én meg azt nem vettem észre, pedig tőle indultam az interjú oldalára XD
hanmichinomiya: blhanmichi on November 29th, 2010 11:52 am (UTC)
Én is pont most nézelődtem Ponynál de nem vettem észre. x'DD Most, hogy már tudom, mit kell nézni - látom is. xDDD
さっちゃん: {Jin} Szájtakarósancsaca on November 29th, 2010 11:53 am (UTC)
Nagyon jók vagyunk xDDDDDDDDDDDD
costicacostica on November 29th, 2010 12:35 pm (UTC)
:DDD
costicacostica on November 29th, 2010 11:41 am (UTC)
:) köszi a forditást, már éppen kezdtem magam sajnálni, h mennyi ideig tart ezt nekem kibetüzni:) de lényegesen megkönnyitetted az életeme:)
a képeket én innen mentettem le:)
http://pornvilai.livejournal.com/436461.html
jövő év végén?!... remélem, hogy csak valami félreértes van.
さっちゃん: {Jin} Szájtakarósancsaca on November 29th, 2010 11:43 am (UTC)
^^ Ha Jinről van szó, nyugodtan várhatod tőlem a fordítást előbb-utóbb~ :D

Áh, hogy Pony tett fel MF linket is XD Azt hittem, csak kicsiben vannak itt a képek, ezért lementegetem én magamnak xD

Én is... -.-
costicacostica on November 29th, 2010 12:38 pm (UTC)
ok:) várni fogk, és nem kezdem stresszelni magam, hogy mit fogok én ebből megérteni:)
sokkal megnyugtatóbb ez igy:)

igen:) és szerencsére nem volt most mindenféle jelszó kérés:P
nálam mostanság a kevés idő miatt első az,h van-e a képekhez MF vagy MU, ha nincs akkor még várakozok kicsit:)

ok, akkor ismét a remény és az elhalálozás:)
eszter_ke: {Jin} Bubbleeszter_ke on November 29th, 2010 11:55 am (UTC)
Áh, köszönöm.

Mennyire jellemző~

És mi ez, hogy csak a következő év vége? Teljesen arra számítottam, hogy majd Tomóval együtt dobják ki, vagy kis eltéréssel és együtt promóznak, mekkora reklám lett volna...

"Voltam vacsorázni az egyik taggal, Nakamaruval. Ő megnyugtató."
Na ez is tipik, hogy Maru :'D De örülök, hogy nem utálják egymást.
さっちゃん: {Jin} Szájtakarósancsaca on November 29th, 2010 11:57 am (UTC)
Nincs mit ^^

Én is -.- Az Eternalt még promózhatja végül is akkor... Ajj~ menjenek már együtt MSbe!!!!!

Igen :D És azt a szót használta, amit a zenéire szokott; pl a Tipsy Love-ot is úgy tartja relaxálósnak mint Marut XD
eszter_ke: {Tomohisa} Smile againeszter_ke on November 29th, 2010 12:00 pm (UTC)
Csináljunk petíciót, hogy Pit és Jint együtt az MS-be! Szerintem lenne jóóó sok támogatónk x'D A két idióta~

Marut mindenki megnyugtatónak tartja, furi~ De hát, végül is, ő tényleg olyan kis nyugis, meg béke szigete.
reika8: édesaranyospicijoey<3reika8 on November 29th, 2010 02:10 pm (UTC)
Joeys képek <3

Először csak néztem, hogy mi ez a hivatalos stílus, aztán leesett, hogy cikkfordítás. (_ _) *jóvan, megviselte a munka* De jó, hogy ilyen objektívan ír.

És annyira jó, hogy Nakamaruval eljár kajálni. A CTKT-ben is olyan jók voltak együtt. (Maru megnyugtató? Engem mindig JD-re emlékeztet a Scrubsból.) Mondjuk remélem azért megdobta Junnot egy maillel, vagy valami.

Az album késéséről meg csak annyit, hogy rohadjon meg az egész menedzsment. Mi van, egész jövő év végéig a japánoknak kell turnéznia vagy mi? Már több albumra való anyag van, úgyhogy még az sem lehet kifogás. Szandi, csinálj valamit az univerzummal!
さっちゃん: {Jin} Snowingcsaca on November 29th, 2010 02:56 pm (UTC)
Ugye? :D

x'D Cseles csalós voltam ezzel a kép betéttel nagyon ^^"

Igen, legalább Maruval. Vele mindig is érezni lehetett, hogy kijönnek. Meg Junnoval is, szóval remélem én is, hogy megvolt az a mail. (Kire? oO)

Szandi igyekszik, hidd el nekem, napjában járok a pajtihoz, hogy ügyeskedjen már valamit, de azt mondja ezek ott a JEben akkora földhöz ragadt hülyék, hogy képtelenek venni a jeleit -.-
reika8reika8 on November 29th, 2010 03:05 pm (UTC)
Magyarul Dokik. Ritka amcsi sorozatok egyike, amire szorítok időt a doramak, animek, mangák estébé rengetegében. (Mondjuk a rohadt munka ezektől is elveszi az időt.) De végülis mindegy, Maru még úgy is néz ki, mint JD, ezenkívül nekem hasonlóan (imádnivalóan) szerencsétlennek jön le.

Az egész utolsó bekezdés lol. Át kéne venni a hatalmat.
さっちゃん: {Jin} How to...?csaca on November 29th, 2010 03:08 pm (UTC)
Így se lettem okosabb, mert nem nézek tvt ^^" De biztos igazad van xD És teljesen szerencsétlen xDD

Vegyük!
reika8reika8 on November 29th, 2010 03:16 pm (UTC)
Oké! A terv még nincs körvonalazódva, de valahogy be kéne szivárogni. Mivel se a hajakhoz, sminkekhez, se a divathoz nem értek professzionális szinten (mondjuk a JE sztájlisztjai esetében nem tudom, mennyire lehet ilyesmiről beszélni...), és atomszexi japán idolnak sem tudom kimaszkírozni magam, ezért marad a takarítónősködés. Így legalább mindenhez hozzáférnék. A részleteket még ki kell dolgozni. Majd holnap munka közben ráérek.
reika8: Jin és a szentjánosbogarakreika8 on November 29th, 2010 02:20 pm (UTC)
ja, és így a képek lementése után: Jin valami piszok dögös ezzel a hajjal. Már a chrunchyrollos vidónál is az járt a fejemben, hogy micsoda hot mess, csak akkor amúgy annyira paffon volt, hogy nem bontakozott ki ennyire a gondolat. (Vagy mi?) Meg a pink fürdőköpeny lesokkolt...
さっちゃん: {Jin} MyMaNcsaca on November 29th, 2010 02:58 pm (UTC)
Jin valami piszok módon sovány most... *jó, nem depizik*

Khm~ hát igen, ez a haj izzadtan kissé szexuális xD Főleg, hogy túrja és dobálja, mert zavar xD

Fürdőköpeny?! Az egy kismalacorra színű pulcsi xD
reika8: Jin és a szentjánosbogarakreika8 on November 29th, 2010 03:12 pm (UTC)

"kismalacorra színű pulcsi" - legyen, akkor is: az én szivárványhártyámnak dedepink volt. És valahogy illett volna az egész riportbeli imidzshez, hogy fürdőköpenyt hord. Olyan elszáltmásnaposdögösrocksztáros volt. Hjajj...
さっちゃん: {Jin} Sumairu janaicsaca on November 29th, 2010 03:14 pm (UTC)
dedepink xDDD igen, ez a nagyon csúnya pink xDDD
A többire nem mondok semmit xD
マルチ / Marcsika: [KAT-TUN] Jiiin~marcsi568 on November 29th, 2010 03:15 pm (UTC)
Ehh?! Ez a JE, más nem is lehetne -___-
Lol, Chicagót hogy kihagyta majdnem x'D
És csak a pillanatnak élve, így tovább neki~ :) Köszi ^__^
theblackheat: sweet Atheblackheat on November 29th, 2010 05:12 pm (UTC)
köszi <3
az egy másik album ugye, mond h az?? DDDDDDDDD:
さっちゃん: {Kazu} Tskcsaca on November 29th, 2010 05:29 pm (UTC)
Ajánlom, hogy a második.