?

Log in

No account? Create an account
 
 
18 November 2010 @ 07:30 pm
meme történet  
Switch off


Páros: Sho (aka a legférfiasabban tökéletes volt pornószínész) és Akanishi Jin / Sok-sok-sok-sok Joeyval (ebben a fejezetben mindenképpen)
Besorolás: Egyelőre 16 a sok csúnya szavacska miatt, de 18 lesz
Megjegyzés: Az előbbi úriember nem a tulajdonom, az utóbbi bár az lenne, Joey pedig tegnap óta hivatalosan Reikáé
Tartalom: A kikapcsolás néha nagyon hasznos lehet, főleg, ha valaki olyan bonyolult életet él, mint Akanishi Jin. Azonban megesik, hogy néha nem jó helyzetben kapcsol ki, olyankor pedig érdekes dolgokhoz vezetheti őt a bevállalóssága.
Figyelem: Egyelőre(?) béta nélkül

Információ: A meme harmadik történetének (igen, harmadik, mert a Petto csúnyán megkapta a SzandiJinjét is közben az Akame után) első fejezete. Három fejezetes lesz, ha Akanishi mester megegyezik velem a másodikban – csúnyaságra szeretném rávenni ugyanis xD theblackheat kérése, Sho és Jin. És itt ki is merült a részletesség. Éppen ezért jól kihasználtam a lehetőséget, és vittem bele Joeyt. Sajna a hely és az idő nem adta meg a lehetőséget, hogy kifejtsem szegénykét, így egy fokkal bizonytalanabb képet festettem róla, mint akartam volna, de háttérinfónak tudjátok hozzá, hogy Joey apukája nem rég halt meg, és az se érintette őt jól, hogy visszaköltöztek 16 év után Japánba az anyukájával.
Más~ eto… Timi ShoJinje után kissé klisé lesz az alaphelyzet azt hiszem, de nem tehetek róla, én is ezt találtam ki elsőre x’D Azért azt hiszem, minden más nem ugyanolyan, még Sho sem. Próbáltam egyenlő módon megosztani a két fél bemutatását, főleg, hogy a legtöbben Shoról nem tudtok semmit. Jin viszont ahhoz képest, amilyen Jineket mostanában írtam, olyan OOC, ahogy illik. Persze csak abban, hogy nem homofób. Rámentem arra, hogy előszeretettel hangoztatja, hogy őt nem zavarja, ha az ismerősei között vannak melegek. Tessék ezzel a fejben olvasni.
És most már switch offolom magam, mert nem tudom, mit mentegetőzöm xD
ShoJin this way please
 
 
Mood: aggravatedaggravated
Music: Arashi - Traoublemaker és éneklik hogy switch off switch off xD