?

Log in

No account? Create an account
 
 
14 October 2010 @ 09:09 pm
fanfiction végre~  
Béta: kincskereso
Páros: Jin és Kazuya, de a történet AU
Figyelmeztetés: Szereplő halála!!!!!
Tartalom: Nagy szavak keverve egy kis akcióval. Így lehetne a legrövidebben összefoglalni. Egy AU Akame, olyan világban, ahol nem létezhetnek angyalok. Vagy mégis? Azt hiszem, én láttam kettőt.

Megjegyzés: Agyamra ment öcsém depresszív rap zenéje. Talán. Vagy csak pont, hogy jó hatással volt rám. Lényeg a lényeg, öcsi folyamatosan durván jó szövegű magyar underground rapeket hallgat, és mivel jó hangosan teszi, nekem is mindig sikerül beléjük botlanom. Két szám volt rám a leginkább hatással, azokból is néhány kiragadott mondat.
TKYD-től a Disneyland és a Silent hill. Az utóbbiból az a sor, ami a történetben is szerepel az első mondatban, az előbbiből pedig kettő, az egyik: „aránytalan arányban van a szívem a haraggal” és „aki éhen hal a sikátorban, holnap annak szárnya nő”.
Gondoltam lecreditezem, mert hátha ismerős lesz valakinek az alap koncepció. Tehát ebből kiindulva az alap ötlet hiába az enyém, nem formálok rá teljes jogot, Jin és Kame közül pedig csak az előbbit szeretném megkapni karácsonyra, ha valaki lenne olyan kedves~
A többihez pedig... én fordítom az In His Caret, szóval nem kell magyarázat x'D

---

Ne tudjátok meg milyen jó érzés végre FANFICTIONt kiadni a kezeim közül x'D
 
 
Mood: excitedexcited
Music: Arashi - Aozora Pedal