?

Log in

No account? Create an account
 
 
27 September 2010 @ 03:22 am
drágaság  
A MISS című újság 2010. májusi számának interjúja Ohno-sannal.
Itt megtaláljátok a képeket Ez most egészen fontos, hogy mindent érteni lehessen a fordításból. Jelszó hozzá a cut alatt, mert az is kell o_O x'D


Jelszó: ralfoca7

Első oldal

Nekünk harmincasoknak, az Arashi egy álom!

Ohno Satoshi-kun

2009-ben az Arashi uralta a sztárvilágot. A tíz évig tartó lassú haladás tette számukra lehetővé, hogy ebben az évben gyönyörű virágot hajtsanak.
Mindennek tetejében tavaly augusztusi számunkban jelent meg először az Arashi vezére! A szenvedélyes támogatása az olvasóknak és a rajongóknak segített elérni, hogy Ohno Satoshi-kun ismét feltűnjön nálunk! Ráadásul a Shiba-inu kutya, Momo is vele lesz, mint legutóbb is ♥
Folyamatos megnyugvás után, most az igazi érzéseiről fog beszélni a 10. évfordulóval kapcsolatban, valamint a rajongókról, a házasságról és a jövőről... Ohno-kun nem fogott vissza semmit, nyíltan beszélt ezekről a témákról.

Második oldal

"A tavaly évi 10. évforduló alatt, emlékszem, olyan sok ember gratulált nekem, hogy ijesztő volt. Az, hogy ennyien dicsértek túl szép volt, hogy igaz legyen, mint egy álom. Habár ez még mindig megtörténik..."

10 perc van még a megbeszélt fél tizenegyig. Ohno Satoshi-kun egy fekete baseball sapkát viselve tűnik fel. "Várom, hogy önökkel dolgozzak ma", mormogja a szokásos köszöntést, miközben leveszi a sapkáját, felfedve a kócos haját! Mivel még az autóban is szunyókált, a szemein is látszik az alvás nyoma.
"Mostanában nem igazán tudok felkelni reggelente. Lehet, hogy a változó évszakok miatt, talán", mondja, majd lassan eltűnik az öltözőben. Kellőképpen relaxált, mint általában.
Annak ellenére, hogy alig telik el nap anélkül, hogy a szuper idol csapat, az Arashi feltűnjön a TV-ben, nyomtatásban vagy zenében, Ohno-kun egyáltalán nem tűnik fényesen szárnyaló hírességnek; melegséget és nyugalmat áraszt magából. Vajon ő mit gondol arról a sok változásról, ami megesett az utóbbi években?
"Most még nem igazán tudom. Talán... hogy mennyire elfoglaltak lettünk? *nevet* Mivel mostanában mindig ilyen tevékenyek vagyunk, azt hihetnék, hogy már hozzászoktunk. De még mindig nem szoktunk hozzá a változásokhoz a környezetünkben. Az emberek mindig azt mondják, 'Az Arashi egy lenyűgöző csapat!', de én nem igazán értem, mi olyan lenyűgöző. *nevet* Különösebben nem változtunk semmiben; mindent úgy csinálunk, mint mindig is. Habár nem csinálunk semmi különlegeset, nem tehetünk ellene semmit, hogy a dolgok körülöttünk varázslatosan változnak."
"A tavaly évi 10. évforduló alatt, emlékszem, olyan sok ember gratulált nekem, hogy félelmetes volt. Az, hogy ennyien dicsértek olyan volt, mint egy álomban. Sosem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülhetek. Olyan mérhetetlenül dicsértek minket, hogy az majdnem ijesztő volt, végig ezt gondoltam."
"De végül arra jutottam, addig nem probléma, míg élvezem, amit csinálok. Így most már nem érzem tehernek. Végül is, ha 10 évig csinálod ezt, folyamatosan gyűjtöd a tapasztalatokat, így az önbizalom és a lelkinyugalom már természetesen jönnek."


Első jelenet

A fotós első jelenetnek azt választotta, hogy a kutyus ébreszti fel a gazdáját. "Itt alszok?" Ohno-kun mutogatott a kutyának, majd mosolyogva helyezkedett el a futonon, és hunyta le a szemeit. Egy pillanattal később már nem is mozgott... ne mondják, hogy valóban elaludt?! Olyan volt a hangja, mintha mosolyogna, de a szemeit összeszorította. Nagyon úgy tűnt, hogy kényelmesen érzi magát~. A fotós kérésére, hogy "Rendben, keljen fel!", Ohno-kun felült, és kinyújtózott. Mellesleg, hogy a fényképnek még igazabb hatása legyen, a haját úgy hagyták, ahogy reggel megérkezett!

Anekdoták Ohno-kuntól ♥
Visszamenni aludni boldogság. A fotózás alatt a staff elkényeztette őt
"A következőkben a jelenetek jönnek a kutyával. Elkezdjük a következő jelenet előkészületeit", mondta a fotós. Ezt hallva, Ohno-kun automatikusan dőlt vissza a futonra a kutyussal. "Visszamegy aludni?!" Annak ellenére, hogy minden staffos ellenkezett, ő kényelmesen nyakig betakarózott, és csak gyerekesen kuncogott, "Eheheh~". Milyen tiszta boldogság. A kérdésünkre, hogy "Ez mindig így történik?" azt felelte, "Igen, addig nem kelek fel, amíg nem feltétlenül kell. Például, mikor azt mondják, öltözzek át, addig ők a továbbiakhoz csinálják az előkészületet, igaz? Hát, abban az időben én mindig visszamegyek a futonra. Mindig így történik. Az az alapvető boldogság.", magyarázta ragyogva. Mind szeretnénk kicsit tovább aludni, de ez nem történhet meg, ezért kérlek, készülődj a következő jelenetre!
Uke megjegyzi: Megzabálom. Lehet valaki még ilyen édes? *___* Azzal a csálé vigyorával ott virul egy futon alatt~~~ Tényleg csak bódogság~~


Harmadik oldal

"Elég volt már a húszas éveimből. Igen, elégedett vagyok. Igyekezni akarok, és 30-nak lenni. Igyekezni akarok, és 50 éves lenni."


Második jelenet

A gyógyfüvekből készített fogkrémtől az arcáról azt lehetett leolvasni, "Hmm? Ez meg mi?", miközben mosta a fogát a kigombolt ingben. Habár csak a fotózás kedvéért volt, minden fogát rendesen megmosta. A következő az újság volt. Azt gondoltuk, csak úgy pózolni fog vele, de a szemei valóban átfutották a sorokat, és megfeszítetten olvasta a szavakat. Alkalomadtán a szemöldökét is felhúzta, és aggódó kifejezés jelent meg az arcán. Talán valami komoly cikket olvasott? Aztán egy szelet pirítóst fogott a kezében, amivel szórakozottan csalta közelebb Momót. Mialatt a kutyust csalogatta, maga volt a megtestesült béke és nyugalom az édes arcával.♥ A bal oldali alsó képen, természetesen átjön, hogy Momo milyen nagyon elmerült a pirítós látványában.

Anekdoták Ohno-kuntól ♥
Még mindig emlékezett Momóra az előző MISS fotózásról
"Találkoztam már ezzel a kutyával, igaz?", mormogta Ohno-kun a fotózás szünetében. Igen! Amikor Ohno-kun először tűnt fel a MISS lapjain, ugyanezzel a Shiba-inuval fényképezték! "Igen, emlékszem. Így tartottam őt a vállamon, igaz? Tisztán emlékszem." Azonnal felismerte Momót? "Mm, azonnal úgy éreztem, ő az a kutya! Habár nem rögtön jöttem rá, honnan ismerős, de aztán valahogy eszembe jutott. Á, de én mindig emlékszem ilyesmikre. Nem felejtek!" Az elfoglaltsága ellenére is, még mindig emlékezett Momóra az első MISS interjúról! Megkapó!


Negyedik oldal

"Ez a 10 év talán a leghosszabb volt számomra. Igen, sok ellentétes érzésem volt, végül is eleinte nem volt semmi önbizalmam."


Milyen fő változások voltak Ohno-kunban? A válasz, "Alapvetően semmi.". A legnagyobb változás abban volt, ahogy a problémákat kezeli.
"Tudom azonnal, mikor a helyzet változik. Azonban nem szoktam az áramlattal haladni, ezért van, mikor a helyzet saját magától ijesztő mértéket ölt. Akkor azt szoktam gondolni, hogy én nem is erre törekedtem..."
"Pontosan megmondani a változásokat magamban nem olyan egyszerű. Például, felvállalni azt, hogy én egyenletesen teszem a dolgomat, de az eredmény lehet az is, hogy egyenletesen képtelen vagyok csinálni bármit is. Az vagyok, aki vagyok; ha olyasmit próbálok csinálni, amit nem tudok, az végül hazugság lenne, nem igaz?"
"Hol változtam? Vajon, hol... Talán abban, hogy sosem szoktam sokat gondolkodni, azt hiszem. *nevet* Igen, mert csak akkor néztem igazán szembe a dolgokkal, mikor elérkeztünk a 10. évfordulónkhoz. Mondtam nem régen, hogy rengeteg különböző ember gratulált nekünk, hogy is mondjam... úgy éreztem, 'Rendben, nem kell ezt mondanátok. Én már teljesen boldog vagyok.'. Elöntöttek az érzelmek. Korábban, mikor színészkedtem vagy valamit létrehoztam, mindig szigorú szemekkel néztem magamra, és higgadtan dolgoztam egyedül. Még mindig megvan bennem ez a nézet, de sokkal kisebb mértékben, mint korábban. Attól, ami a családom és mindenki más számára vagyok; ők azt mondják, 'a védelmezett dolgokat nem kellene védelmezni'."
"Így ezután, már nem aggódom annyit a dolgok miatt. Még ha gondolkodsz és aggódsz is, az nem változtat meg semmit; nem számít, mit gondolsz, nem lehet máshogy. Bármi történik is, van egy olyan érzésem, hogy én nem gondolkodnám túl."
Elterjedt nézet az, főleg a szórakoztató iparban, hogy ahhoz, hogy előre juss, másokat ki kell ütnöd előled. Azonban Ohno-kun sosem érezte ezt.
"Hát... Nekem sosem volt dolgom ilyesmivel. *nevet* Átlépni másokon, nem tudnám megtenni. Ambíció? Nekem olyanom nincs. Talán jobb lenne, ha lenne, *nevet* de nem volt különösebben semmi, amit akartam volna. Az olyasmi fárasztó lenne. Emellett az óhajaim elég gyorsan eltűntek már régen."
A többi tagnak lenne mondanivalója a mostani Arashival kapcsolatban?
"Lehet? *nevet* Vajon mit mondanának? De ha beszélgetnénk ilyesmiről, szerintem lenne mit mondaniuk. De ami megtörtént, megtörtént; szerintem csak haladunk előre a változásokkal, és azt érezzük közben, hogy, ami 'meg fog történni, az meg fog'."
"Ahelyett, hogy azt mondanám, a kötelékünk folyamatosan erősödött, inkább azt mondom, hogy tökéletesen éreztük a pontot, ahonnan ez már helyesnek tűnt. Ezért, ha volt olyan, ahol azt mondták a tagoknak, hogy 'dolgozz keményebben', egyikünk sem ellenkezett; szerintem mi csak megtesszük, amit kell."
"Habár gyakran van úgy, hogy azt gondolom, 'Talán nem adok bele mindent az Arashiban'. Mindegyik tag gyorsan gondolkodik és lehet rájuk számítani, hihetetlenül. Az számomra lehetetlen. A találkozók alatt például, én csak annyit mondok, hogy 'BOO'. *nevet* Én vagyok a leggyerekesebb."
Nem is próbálta elrejteni a negatív tulajdonságait. Az ő tiszta ártatlansága az, ami nagy részét kiteszi az Arashi vonzerejének. Emellett, mikor tovább beszéltünk a tagokról, Ohno-kun bebizonyította, hogy bizonyos esetekben a maga szeretetre méltó módján rá is lehet számítani. Ez az ő módja, ahogy védelmezi a csapat tagjait. Azonban mostanában mindegyikőjüknek sok az egyéni munkája, és kevesebb időt képesek együtt tölteni. Ezért úgy tűnik, Ohno-kun szokott nekik e-maileket küldeni.
"Valami miatt mindig szoktam nekik írni. Persze semmi fontosról. Amúgy a születésnapunkon mindig szoktunk kapni üzeneteket egymástól. Á, én elfelejtettem írni Sho-kunnak, mielőtt elindult Vancouverbe. Habár állhatatosan néztem őt végig a ZERO-ban. *nevet*"
A dorama, amiben Ohno-kun szerepelni fog áprilisban kezdődik. Amikor még ezek miatt is elfoglalt, vajon milyen a magánélete?
"Elkezdtem egy nagyon nagy rajzot idén. Mivel most még a dorama is elkezdődött, nem igazán van kedvem rajzolni. Valahogy leálltam vele. Leterítettem egy körülbelül két négyzetméteres papírt a földre, és az most teljesen elfoglalja a szobámat. Mivel mostanában nem rajzolok, nagyon idegesítő lett, és túl gyakran kell porszívóznom is a képet. *nevet* A szobám kupis!"
Milyen szókimondó! Mikor megkérdeztem, hogy "Ez a stílusa, ahogy intézi a dolgait?", azt felelte, "Mondd meg te!", majd felnevetett, és oldalra biccentette a fejét. Mivel a dorama forgatása eltart majd júniusig, bánatosan mondta, hogy addig az annyira szeretett hobbija, a pecázás, "lehetetlen".
És akkor mi lenne Ohno-kun "témája" a magánéletében mostantól?
"Mi lehetne... Egészség. Mindenképpen az egészség. Szerintem, a kulcsfontosságú dolgok az embereknek az étkezés, az alvás és a jó felkelés. Még csak elsőbbséget sem kell adni egyiknek sem. ... Á, ez nem a legjobb volt, igaz? *nevetésben tör ki* Ebben az esetben, nem lehet szó csak az egészségről."

Anekdoták Ohno-kuntól ♥
Csipkerózsika - Ohno-kun tiltott mosdó meséje
"Mostanában képtelen vagyok felkelni. Hiába van rengeteg időm mostanában, hogy aludjak, még többet akarnék." De nem kezdődik a dorama? "Amikor a forgatás ténylegesen elkezdődik, megszokom majd azt az életet, és azonnal felkelek, mikor fel kell, de most még olyan se ilyen, se olyan helyzet van. Folyamatosan aludni akarok. Valahogy abban is jó vagyok már, hogy ne keljek fel, ha wcre kell mennem. Például, ha pisilnem is kell, túl álmos vagyok hozzá, hogy felálljak, így tovább alszom. Lenyűgöző, meddig vissza tudom tartani; az első 30 percben most is kellett volna, de aztán a késztetés elmúlt. vajon hová lett? *nevet* Rejtély."
Uke megjegyzi: Az a legnyűgöző édes, hogy te ilyesmiről beszélsz egy interjúban xDDD


Ötödik oldal

"Vannak időszakok, amikor azt gondolom, nem adok bele mindent az Arashiban. Szerintem, én vagyok a leggyerekesebb. Végül is a többiek sokkal figyelmesebbek és érettebbek."

[1. kép, a jobb felső sarokban]
Habár a férfi mindent megtett, hogy az árnyékban maradjon, és ne legyen útban a fotózáson, Momo idomárját mégis lencsevégre kapták! Valamiért Ohno-kunnak ez örömet okozott.

[2. kép, bal oldalt középen]
"Huh? Nem csináltam valami jó képet. Momo alig van benne." Annyi próbálkozás után ez lett a legjobb kép kettőjükről.

Anekdoták Ohno-kuntól ♥
Visszaidézése a könnyes pillanatnak az 5X10 koncerten
A koncertek első napján Ohno-kun volt az egyedüli, aki sírt a köszöntéseknél. Most, hogy már a turné véget ért, mit tud elmondani arról az érzésről? "Tényleg nem tudom, hogy miért folytak a könnyeim. Szerintem csak annyira boldog voltam, hogy 10 évig képes voltam csinálni ezt. És gondolom, az is oka volt, hogy láttam mindenegyes arcot az arénában. Aztán valahogy ez megütött, és sírni kezdtem. Megtörtént Nagoyában is. A staffosok óriási kivetítőt késztítettek a rajongóknak. Az utolsó szám alatt ezt látva a távolból, sírnom kellett. Mind az öten ott voltunk rajta... Igen... az lenyűgöző volt."


Harmadik jelenet


Miután megkérték, hogy csináljon egy képet a kutyáról és magáról a polaroid kamerával, Ohno-kun kezdetben csak az állatról készített képeket. Habár, miután látta, mik születtek, egy egyszerű "na gyerünk" után óvatosan felkapta a kutyust, és megküzdött érte, hogy készítsen képet mindkettőjükről! Néhány kattintás után valamiért felemelte a kamerát a plafon felé. Ott állt az állat idomárja!!! Csintalan nevetés után készített egy képet a kutya fejéről és a fotósról is. Ez a fotózás valóban telve volt szeretettel.


"Ahelyett, hogy azt mondanám, az Arashi köteléke folyamatosan erősödött, inkább azt mondom, hogy tökéletesen éreztük a pontot, ahonnan ez már helyesnek tűnt."


[3. kép, jobb oldalt lent]
Ez a kép volt az, amitől Ohno-kun olyan boldog volt. Eredetileg a fényképészt akarta lefotózni, de a Shiba-inu is bedugta az orrát a képbe, így nagyon jó lett az egyensúly. Ez kényes trükk még egy profi fotósnak is!


Hatodik oldal

"Vajon, mi kellene, hogy a célkitűzésem legyen? Mi legyen a célom? Az egészség. Először mindenképpen az egészség."


Legutóbb, mikor az interjút készítettük vele, azt mondta, "Nem kívánja a házasságot", változott valamit ez a meglátás?

"Nem igazán. Végül is, én úgy látom, hogy nehéz egy családot egyedül fenntartani. Persze nincsen semmi ellenvetésem a házassággal szemben. Igaz, gyakorlatilag semmi gondolatom sincs róla, de megtennéd, ha tudnád, nem igaz? Jelenleg jó egyedülállónak lenni. *nevet* Minden korábbi osztálytársam, aki már megnősült ezt mondta..."
És mikor lenne ez a boldog alkalom?
"Nem most. Akkor már egyáltalán nem lennék képes játszadozni. Ha meg is tenném, rögtön utána mennem kellene haza!"
Még, ha Ohno-kun ezt is mondja, jó ideje egyedülálló már. De ő ilyen kényelmes, van szexuális kisugárzása; azt hinnénk, mindenképpen népszerű a nők között.
"Milyen szexuális kisurgázás? Melyik részemnek? Azt sem tudom, mi igazán a szexuális kisugárzás. De sokan mondják, hogy van valami olyan érzés körülöttem, hogy nem tudnak elszakadni tőlem. Mi olyan ellenállhatatlan? Túl gyerekes vagyok, talán. *nevet* Hát, azt hiszem, számomra lehetetlen, hogy felnőjjek, míg nem tervezem el, hogy megteszem."
Uke megjegyzi: Hülyét kapok, mikor a házassággal szekálják őket... Egy idol nem nősül meg 40 éves kora előtt, ha csak nem Kimura Takuyának hívják...

Anekdoták Ohno-kuntól ♥
El akarok menni a paradicsomba, miután vége a doramának!
A pecázás, a szobrászat és a rajzoláson kívül, amit most ki akar próbálni az a... "A búvárkodás és a szörf. Főleg a szörf az, amit már évek óta csinálni akarok, de túlságosan féltem a cápáktól. Mondták, hogy nincsenek is cápák, de én tudom, hogy vannak! Utálnám, ha egy megenne. Biztos nagyon fájna. *nevet* Légzőpipával próbáltam már, és mivel már akkor is egy napot víz alatt töltöttem, szerintem a búvárkodás igazán érdekelne. Mikor leszek képes kipróbálni? Amikor a dorama elkezdődik, nem lesz szabadidőm, de szerintem, amint lesz egy kevés el fogok menni. Akkor jövök, paradicsom~! *nevet* Háh? Nem lesz azután elfoglalt...? "Nem, nem, akkor paradicsom lesz! Előbb élvezni akarom a paradicsomot, csak utána jöhet minden más!" Hát, ha valóban eljutsz a paradicsomba, akkor ne felejtsd el a naptejet is vinni!
Uke megjegyzi: Ez olyan hülye xD Azt mondja megennék a cápák xD És a nő se semmi, még ez is a leégéssel szekálja xD


Hetedik oldal

Negyedik jelenet


Az utolsó jelenetben elmentek sétálni. Mivel szemerkélt az eső Momo is kapott egy esőkabátot. Úgy tűnt, nem tetszett neki. Hallva a dühös morgást, Ohnoból ösztönösen tört fel a nevetés. De miután a kapucnit rendesen ráadták, Momo ismét boldog volt. A kinti fotózás alatt Ohno-kun számtalanszor igazgatta a kutyus kapucniját, hogy az ne akadjon bele a pórázba, miközben sétáltak. Momo nagyon boldog volt!


"Van szexuális kisugárzásom?! Melyik részemnek? Azt sem tudom, mi igazán a szexuális kisugárzás. De gyakran mondják, hogy van valami ellenállhatatlan bennem. Vajon mi lehet az?"


A nagy séta alatt Ohno őszintén beszélt az érzéseiről. Nem lehet azt mondani, hogy ő olyan, aki nyíltan beszélne magáról, de a gondok ellenére is igyekezett. Ebben az esetben a leginkább a rajongók kérdésére voltunk kíváncsiak. "Most éppen mit gondol, melyik tette dolgozik leginkább a rajongókért?"
*jó pillanatig gondolkodik*"Talán az, hogy olyan gyakran tűnünk fel a TV-ben és a magazinokban. És talán a tény, hogy sosem változunk. Ha folyamatosan hirtelen változnánk, senki sem lenne képes lépést tartani velünk, nem igaz?"
"Szerintem nehéz dolog rajongónak lenni. Egészen sok olyan levelet kapunk, amiben azt írják, 'Olyan távoliak vagytok, magányosnak érzem magam', és ilyesmi. Gyakorlatilag nem vagyunk olyan messze, de gondolom, így érződik. Olvasva az ilyen leveleket... szívettépő érzés. Hihetetlenül az. Nem vagyunk olyan messze, tudjátok. Japánban vagyunk. Közel vagyunk."
uke megjegyzi: *besír* Ohno-san... Japán nagyon messze van... *szipp*

"Sosem változunk", mint Ohno-kun is mondta, ez az, ami a kirakós darabjait összeköti. Van valami különleges abban, hogy mennyire "nem változtak" a mai napig.

Az Arashi most ünnepelte a 10. évfordulóját, és folyamatosan emelkedik a népszerűségük. Annak ellenére, hogy már 10 éve az Arashi tagja, Ohno-kun sosem gondolt előre. Még a mostani helyzetben, ha előre néz, úgy tűnik, nem fog változni semmi. Ettől kezdve is az Arashi része lesz.
"Ez a mostani 10 év volt számomra talán a leghosszabb. El kell mondani, hogy természetesen megvannak bennem az ellentétes érzések; végül is, semmi önbizalmam nem volt kezdetben. De szerintem, mostantól minden gyorsabban fog menni. Mindenki megjegyzéseket tesz rá, hogy túl hamar 30 éves leszek. De elég volt már a huszas éveimből, elégedett vagyok, igyekezni akarok és 30 évesnek lenni."
Miért akar ilyen gyorsan idősebb lenni? "Igyekezni akarok és 50 évesnek lenni. Ha most ilyen boldog vagyok, ki tudja, akkor milyen elégedett lennék."
Uke megjegyzi: Imádom <333
Akkor el tudja vajon képzelni, hogy milyen lesz 10 év múlva?
"Tíz év múlva 40 éves leszek. Amit akkor csinálnék, *nevet* nem ugyanaz lenne, amit mindig is csináltam? Ugyanolyan gondtalan akarok lenni, mint mindig. *nevet* Csinálnám, amit csinálnom kell."
"Van egy olyan érzésem, hogy 10 év múlva, mi öten még mindig jól fogunk szórakozni együtt, mint az Arashi. Végül is, most is így van, hogy amíg jól érezzük magunkat együtt, addig mindenképpen együtt vagyunk, nem igaz? *mosolyog*"
Uke megjegyzi: Dehogynem igaz, Riida <3

A láthatóan természetes Ohno-kun, aki általában bebizonyítja, hogy megéri a pénzét, úgy intézi a dolgait, ahogy akarja, hiába növekvő népszerűségű top idol, mindig képes meglepő dolgokat mondani. "Alapvetően sosem változik", mint mondta. A múlt évi 10. évfordulóját az együttesnek mélységesen meghatódva élte meg. Még a megingathatatlan meggyőződés ellenére is, amit mindenki beléjük vet, érzik ők is a felelősséget. Azt, hogyan is éli ezt meg, reméljük, egyszer elmondja majd nekünk a saját szavaival is.
Az Arashi mostanában száll hajóra a következő 10 évük felé tartva. Minden lépéssel emelkednek, mert megvan a bátorságuk, hogy menjenek tovább. Ezért van az, hogy most ragyognak és csillognak; talán minden lépés, amire most képesek a múltbeli bizonytalanságból és hezitálásokból kap erőt. Nekünk, harmincas nőknek is vannak hasonló akadályaink. Mint olyan, ez az előrehaladásuk, egyre nagyobb fejlődésük, amit megkövetel az idol szerepük, teszi őket számunkra olyan megnyerővé.
Kétségtelenül az az Arashi az álmunk!


Nyolcadik oldal

"Van egy olyan érzésem, hogy 10 év múlva, mi öten még mindig jól fogunk együtt szórakozni. A következő 10 év ilyen lesz. Végül is, most is így van, hogy amíg jól érezzük magunkat együtt, addig mindenképpen együtt vagyunk, nem igaz?


Megvolt a 10. évforduló, most jellemezd az Arashi tagjait egy szóban! Tehát, milyen halak lennének ők?

Sho-chan
Sakurai Sho
Milyen hal lenne?
Sho-chan tonhal lenne! *nevet*
Neki olyan egyenes, áramvonalas kisugárzása van, nem?

"Sho-kun, köszönöm, hogy mindig támogatsz engem."


Aiba-chan
Abai Masaki
Milyen hal lenne?
Ő olyan, mint egy mahi-mahi.
Fel és le ugrándozik.

"5 vagy 6 évvel ezelőtt Aiba-chan és én elmentünk egy bárba Ginzában, csak mi ketten, hogy igyunk valamit. Ő szokta ajánlani, 'Akarsz Ginzába menni?' Aztán egy másik nap, 'Nem voltunk mostanában Ginzában. Menjünk!', de túl elfoglaltak lettünk. Ezért azt mondom, menjünk el valamikor júniusban! Ezúttal én fizetek! Azért, mert legutóbb, valahogy sikerült elhagynom Aiba-chant.
*nevet*"

Nino
Ninomiya Kazunari
Milyen hal lenne?
Skorpióhal.
Nem olyan érzést kelt, mintha lesben állna az óceán alján?

"Nino, köszönöm, hogy mindig fedezel engem. És köszönöm a "skinship"-ünket is."

uke megjegyzi: A skinship az, hogy Nino mindig fogdossa őt x'D

Matsujun
Matsumoto Jun
Milyen hal lenne?
Neki olyan hiramasa érzete van.
Valahogy el tudom képzelni őt, amint gyönyörűen úszik.

"Matsujun ezúttal hívj meg magadhoz! Milyen a házad Matsujun? Más szóval, kíváncsi vagyok. Az én szobám? Kupis."


A rajongóknak...
Éljük kölcsönösen az életünket nem sietve és szabadon. Ezentúl is legyetek jók hozzám! Kérlek, támogassatok minket!


Te milyen hal lennél?
A hal, amire én hasonlítok... nem gondoltam még rá. Erre térjünk vissza később.Anekdoták Ohno-kuntól ♥
A mi hálánk a rendkívülien figyelmes és gyengéd Ohno-kunnak
Miután összegyűjtötték az esernyőket a kinti jelenet után, Ohno-kun saját maga ment oda, és hajtott össze, majd szárítgatott minden esernyőt!!! Nem csak a sajátját, de mindegy próbálta kiszárítani, majd szépen elrendezve gyűjtötte őket össze. *nevet* Ez volt a nap úriember-Ohno pillanata. A másik példa az lehetne, mikor a staffosok látták elmenni Ohno-kunt. Amikor az autó már éppen elhajtott volna, Ohno-kun integetett nekik! Nem kell mondani, mennyire szokatlan, hogy egy idol forduljon vissza és intsen búcsút! Ohno-kun őszintén hálásak vagyunk a mai munkádért!

CrediT for the translation <3


Lesz ma IHC is, igaz lincselés gyanús x'D Azért szerettek, én tudom ^^
 
 
Mood: tiredtired
Music: Ai no command~ mert ma NEM hallgattam Arashit, kivéve a to be freet Zsóf miatt
 
 
 
mac: Mj-morrmacus001 on September 27th, 2010 09:11 am (UTC)
jelszót kér a képekhez :(
Szal majd utána olvasom, h megnézem a képeket, ahogy mondtad.
(de persze nem bírtam ki és a halas-t a végén elolvastam x"DDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
さっちゃん: {Arashi} Aibakacsaca on September 27th, 2010 10:57 am (UTC)
Hopp ^^""""""""""" Nem is tudtam x'D Na mindegy, most már beleírtam a postba :)

MJ amint gyönyörűen úszik~
(Deleted comment)
さっちゃん: {Kazu} Mabushi husicsaca on September 27th, 2010 10:58 am (UTC)
Csitt x'D
Azt valahogy sejtettem xD De azért eljutsz a izét intézni is? x'D
mac: Kazu sexymacus001 on September 27th, 2010 11:24 am (UTC)
nyáááááááááááááh plüssiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ez az ikon :3 *_____________________*

(csak ennyit akartam xD)
nangwe: happinessnangwe on September 27th, 2010 12:07 pm (UTC)
Kösziii szépen!! Akkora egy tiszta és hatalmas ember, pont az ilyen dolgaitól, szeretem <3333 Jaj szegény majd nem fog tudni horgászni menni..
ügyes vagy! ^^y yeeeeeey ríídááá yeeeeeeeeey
さっちゃん: {Arashi} Sukicsaca on September 27th, 2010 02:19 pm (UTC)
Szívesen~ És az, nagyon tiszta <3 Tényleg ellenállhatatlan, hiába nem érti meg <333
hanmichinomiya: arashihanmichi on September 27th, 2010 12:46 pm (UTC)
Köszi, drága~~ Az életbe nem lett volna ezt erőm angolul végigolvasni, pedig érdemes. :)
さっちゃん: {Arashi} Sukicsaca on September 27th, 2010 02:20 pm (UTC)
Én is végigszenvedtem x'D De volt benne vagy három moment amiért nagyon megérte <3
Ichi-chan: aganaticike on September 27th, 2010 01:57 pm (UTC)
De jó hosszú volt! Ohno igazán különleges ember, nagyon lehet szeretni^^ Az a pisilős rész azért kész XD
Meg az, hogy nincsenek messze... hát csak a föld másik fele XD De amúgy ez is olyan aranyos volt tőle.

Köszi szépen, hogy olvashattam!^^
さっちゃん: {Arashi} Sukicsaca on September 27th, 2010 02:21 pm (UTC)
Az~ Szerintem is, az egyik legkülönlegesebb, minden marhaságával együtt~ Hát... ebben is tehetséges x'D
Sajna nem nekünk szólt az x'D De azért aranyos <333

Szívesen ^^
eszter_ke: Yamapi-kuneszter_ke on September 29th, 2010 01:47 pm (UTC)
Ez az arany ember, édes istenem. Tökéletes, egyszerűen tökéletes. A maga egyszerű, emberi módján. Hihetetlen. Egyszerűen csak hihetetlen.
さっちゃん: {Arashi} Sukicsaca on September 29th, 2010 05:55 pm (UTC)
Pont azért tökéletes, mert ennyire egyszerű <3
dzsuda10dzsuda10 on September 29th, 2010 05:15 pm (UTC)
Óóóó kis drága:) A legszarabb kedvemben is úgy fel tud dobni:D Hát igen, japán hozzánk messze van:( Még szerencse hogy van net:D Szeretünk Riidaaaa <3<3<3
さっちゃん: {Arashi} Aibakacsaca on September 29th, 2010 05:56 pm (UTC)
Engem is :) Főleg a négy nakamájával :D