?

Log in

No account? Create an account
 
 
21 July 2010 @ 12:14 pm
ezmegaz  
Váh, most már muszáj postolnom, ha már nem alszok x'D Kissé sok volt az agyamnak a tegnapi nap.

"Az első dolog, amit megtanultam, miután sebész lettem: az életmentés világában nincsenek csodák. De második dolog rögtön ezután az volt, hogy nincs olyan orvos, aki mikor szemben áll a betegével ne kívánná a csodát." by Pi-chan aka Aizawa-sensei.
Mert már szombat óta ki akartam ide is írni. Nem vagyok érzéketlen picsa.

---

Fordítás:
Akanishi is megszólalt a KAT-TUN-t elhagyás ügyben

Akanishi Jin (26) írt a hivatalos Johnny's telefonos oldalra, most először, mióta kijöttek a hírek a várható elválásáról a KAT-TUN-tól. Az üzenetben, Akanishi hivatalosan bejelentette, hogy szólózni fog.

Akanishi elmagyarázta, hogy ő és a KAT-TUN különböző irányban mennek tovább, de arról is biztosította a rajongókat, hogy nem utálja a többi tagot, és nincs is személyes problémája velük. Elnézést kért a KAT-TUN tagoktól, amiért gondot okozott nekik, mind a nagy és a kisebb ügyekben, és meg is köszönte nekik, hogy eddig együtt voltak.

Akanishi azt is leírta, hogy reméli, aktív szóló előadó maradhat, nem csak Amerikában, de a világ más részein is, mint Ázsiában és Európában. Természetesen továbbra is aktív akar maradni Japánban is.

Tokyograph
Kedd, 2010. Július 20 (6:15pm EDT)

CrediT

---

Pi-chan *______________________________*
Hanmichinek hála, büszke tulajdonosa lettem a Songs augusztusi számának eredeti példányának... na persze XD képeinek, és hát meghóóótam itt hajnalban a görcstől.
Mosolyognak a szemei, csodaszép, és úristen akkora férfi *___* És van kanapé is x'DDD Idol nem létezhet kanapé nélkül, megint megkaptam xD OOC Pi-chant írtam, mea culpa ^^" De azért eléggé szenvedős fejet vág rajta, hátha azért, mert neki otthon tényleg nincsen x'D Hm, habár, attól mert nappalija nincsen kanapé még lehet a ház valamelyik pontján, nem?! x'DD


---

Smap album~ 9. számnál vagyok, de egészen rendben van, eddig csak egy szám volt, ami régi Smapre emlékeztetett a többi inkább a 2008-as vonalat erősíti szerintem. És ofc van autotone is x'D Mert miért pont a senpaiok maradnának ki a divathullám eme remek gyümölcséből? Illik a számhoz, egy szavam nem lehet, de azért na, nem vagyok a barátja még mindig.
És mire eljutottam a post végére már le is ment az album első discje. Összességében erős 8-as, ezt lehetett tőlük várni. Smap lemez, mint eddig mindegyik. Lehet, hogy jó dolog, mikor egy együttes megújul, de én azért szeretem az állandóságot. Jó tudni, hogy majd az Arashi lemez sem fog csalódást okozni, mert magukat fogják adni semmi többet.
AHHHHHHHHHHHHHHh~~~~~~~~~~~~~ *megint könnyes a szeme, ez a napokban túl könnyen megy-.-* Kimura-senpai, ohmygod... Ez a szám gyönyörű. A 2008-as Style után azt hittem, ez is valami egos, vidám dal lesz, de ez gyönyörű. Ez a zene *________* Ez a hang *_______* Gyö-nyö-rű. Úristen, de kellemes szám lett ez. Nyamm~ Nyár van, szerelem és hullámzik a tenger, miközben ő énekel a legkedvesebb arcával. Hirtelen ennyi. Annyira tökéletes ez az ember.
Ja, ez a szólója volt ^^" Gondoltam csalok és átpörgettem a Disc2-re, amin a szólók vannak. De jól tettem *______________*

---

Megjött a Csodaidők negyedik kötete reggel, úgy éreztem, hogy nem szabad elmennem itthonról ^^" Igaz, jól kib*sztam anyával, de mindegy, egyszer lehetek én is önző...
Nem fogom most elkezdeni, majd a nyaralás alatt a Balcsin, döglődve a parton és a melegben. Úgy lesz fílinges.
Addig is próbálok lefordítani legalább két fejezetet az In His Care-ből, mert ezért megérdemelném a köveket. Pedig már csak a "kedvenc" részem van hátra a 19-ből...

---

Wow o_O Mikor lettek a tagek ilyenek? Ha elkezdem gépelni legördülőben bejön az összes lehetőség o_O

---

edit.
ÚRISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN *__________________*


Meghaltam. Ennyi. Kész. Vége. Yamapi te mocsok kis rohadék x"DDDDDD Hát ezt nem hiszem el xDDD
Lenyúlták az ötletem!!!! Hát bazeg xDDD Nem tudok elsülni, szó szerint mindent lenyúltak a heteroPi történetemből x'DDDD
Ahogy végignéz a csajon, majd utána elsétál, mert tisztában van magával, és akkora férfi!!!! Te jó ég... Meg aztán, mikor nyomulna a szőke csaj, egyszerűen előveszi a leglenézőbb fejét, és megy tovább, mert nem ő a tökéletes aznap estére.
Aztán a DJinről inkább semmit, pacsizni kell a haverral x'D És utána az a rész, mikor a csaj után megy. Hát ott a vége. Térdre vágnám magam előtte, ha élőben nézne így rám, de tényleg x'DDD Bocsánat, Rirra, Eszti, Ildi, meg minden Pi-chan feleség, de ezt a pvt be kéne tiltani xD

*csaca halott, teljesen*
 
 
Mood: aggravatedaggravated
Music: Kimura - Kimi no mama de...
 
 
 
さっちゃん: Do you wanna...csaca on July 21st, 2010 04:06 pm (UTC)
Ez egy jó kérdés, mikor lett a mi drága gyönyörű Pi-chanunkból egy atomszexuális férfi?
liliomfalevel: [Mblaq] Allliliomfalevel on July 21st, 2010 04:20 pm (UTC)
Nem tudom, de az ienek miatt érdemes mindig visszatérni Japánba ...
Csak nézem és nem tudok beletelni és erre felirat kell komoan mondom XD ezt se én mondtam
ildi17ildi17 on July 21st, 2010 05:04 pm (UTC)
Nem. Az ilyen hímpéldányok miatt voolt érdemes erre a szánalmas világra jönnünk, szerintem:D