さっちゃん (csaca) wrote,
さっちゃん
csaca

 • Mood:

.

Na, akkor még egyszer. Mindenkinek, akinek nem sikerült ezt még felfognia.
Ez a livejournal, nem egy közösségi lap, amit itt olvastok az nem "hivatalos", nem kell kézpénznek kézpénz vagy készpénz?! gugli nem segített, és nincs itthon a helyesírás szabályai^^" venni, nem kell elfogadni. Ez az én BLOGOM, ahol a saját gondolataimat fejtem ki. Szeretek vitatkozni, szeretem elmondani a véleményem, DE! semmi szükségem arra, hogy mocskolódó formában a torkomnak ugorjatok.
Ugyanolyan rajongó vagyok, mint ti, semmiben sem különbözöm, egyszerűen van egy baráti köröm, akik elfogadták azt, hogy vannak olyan dilijeim, mint Jin feleségének nevezni magam. Rajtam kívül teszi ezt még több ezer ember, szóval ezért nem hinném, hogy követ érdemelnék.
Ha valaki még egyszer szeretne a KAT-TUN-nal történt dolgokkal kapcsolatban beszélni velem, az legyen szíves úgy tenni, hogy legalább a képernyőm ne okádjon a szóhasználatától!
Én sem káromkodom, feleslegesen, akkor nem szeretném, ha velem így beszélnének.

A lényeg, ez EGY SZEMÉLYES LIVEJOURNAL, EGY BLOG, ezt fogadjátok el. Nem kell itt lennetek, főleg nem úgy, hogy olvastok, miközben én nem látlak titeket. Ha véleményed van, mondd ki, de ne úgy hogy utána anyukád ki akarja mosni a szádat hipóval!

Köszönöm.
Tags: my way
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 51 comments
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →