?

Log in

No account? Create an account
 
 
20 July 2010 @ 03:39 pm
Jin szavai nekünk. Most.  
KAT-TUN's Manual 47-A- Akanishi Jin

Minna-sama, egy ideje nem beszéltünk. Akanishi vagyok.

Most, hogy befejeztem a LA fellépéseket,
készülök az Amerika turnéra,
és éppen új számokat írok.

Azt hiszem, talán már mindenki tudja,
mostantól szólóban folytatom tovább.

Ha valamit mondani kell, az az, hogy az irány mostantól különböző.

Egyáltalán nem azért, mert utálom a tagokat,
vagy mert problémák vannak a kapcsolatunkban vagy ilyesmi.
Minna-sama, kérlek, ebben legyetek biztosak. *smile*
Kedvelek mindenkit.

A KAT-TUN-ról; figyelembe véve a kis vagy a nagy dolgokat,
sok problémát okoztam eddig,
sajnálom, és köszönöm!
És jó volt eddig.

Nem számít, mi lesz, megengedett a támogató rajongóknak,
hogy zavarodottak legyenek,
őszintén sajnálom,
sajnálom.

Nos, Minna-sama.
Habár a légkör most olyan, mintha mindennek vége lenne,
de ez nem jelenti azt, hogy abbahagynám a tevékenységeimet.
Az alap dolgok, amik eddig megvoltak, most sem fognak változni.

Éneklés, színészkedés és a tánc folytatódni fog tovább.

Számomra, mint az LA koncerteken,
ha a jövőben lehetnék Amerikában, Ázsiában, Európában, etc.,
sokféle országban, nagyon jó lenne.

Yoroshiku onegaishimasu.
Akanishi Jin


----

Thank you, Darling. Really thank you.

----

Úgy tudtam. Végig. Amikor megadják neki az engedélyt, akkor úgy is beszélni fog. Mert nem az az ember, aki szeret sunyiskodni és színészkedni, nem, akkor sem olyan.

edit...
És ezzel nagyon remélem, hogy befejeződnek az idióta +higgyünk már benne, mit mondott Jin a kikényszerített kérdésekre az amcsi út előtt" postok a KTloveon, mert most már lefejelek valakit. Istenem, ezek annyira vakok és idióták. (_ _ ) Szánalom.tenger!

edit2... csak mert pofázhatnékom van ^^"
Elolvastam a fordító csaj kommentjét, ahol beszélgettek, hogy milyen japánnal írta ezt Jin. Nem mintha nem lett volna nyilvánvaló nekem már akkor, mikor az angolt olvastam, de most már tuti, hogy keigo-t használt, amiben a legudvariasabb formák vannak a japán nyelvből. Azért nem fordítottam le pl a yoroshiku onegaishimasu-t, mert nem hinném, hogy ő ezt úgy értette, hogy "róla", hanem a teljes bandáról.
Írták páran a kommentek között ktloveon, hogy milyen önzően és szemét módon fogalmazott, amiért végig magáról beszél, és hogy ennyivel leintézte a KAT-TUN-t, hogy 'tanoshikatta', és egy sajnálom. Nem tudom, nekem ebben az írásban nem egy sajnálom van, és ha azt nézzük, milyen hosszúságúak és milyen mélységűek szoktak lenni Jin j-webjei, akkor egyáltalán nem érdemelne egy rossz szót sem.
Már azzal, hogy keigot használt érezteti, hogy ő tudja, mi ennek az egész helyzetnek a súlya. Az meg, hogy ilyen hosszan beszélt, tőle egy igazi csoda. Kíváncsi lennék, mennyi időbe telt, mire összefogalmazta, úgy hogy szerinte tökéletes legyen. Mert én hiszem, hogy küzdött ezért, hogy próbáljon mindenkit kielégíteni ennyi sorban.

Ja, azoknak meg, akik még mindig - tudtam, hogy lesznek, akiknek ez sem elég -.-" - nem tudják elfogadni a tényeket, fuck off, please!!!! -.-"""""
 
 
Mood: gloomy*touched*
Music: az a hülye Promise song a fejemben...
 
 
 
neko the hero x3t0kyo_shinjuu on July 20th, 2010 06:12 pm (UTC)
őszintén, neked mi a kibaszott fasz bajod van azokkal, akik PRÓBÁLNAK HINNI? basszus, olyanokat röhögök rajtad, meg a bejegyzéseiden, néha az ágyról is leesek XD már nem azért, de milyen jogon szarozod le a másik öt tagot, ha? akkor szarozd le őket, ha te is le tudsz tenni az asztalra, mint ők addig, amíg nem debütálhattak, oké? egy rossz szavad ne legyen a KAT-TUNra, mert mégis milyen "fan" az, aki ilyen könnyen kijelenti, hogy "kész vége, ezek után soha a büdös életbe nem fogok KAT-TUN-t hallgatni"? mert te minden vagy, csak ez nem. szóval le lehet mostmár állni, ezzel a "mindenkinél nagyobb Jin fan vagyok" dumával, mert azért már szánalmas vagy, drága ^^ ja és még valami: milyen jogon mered magad "Jin feleségének" mondani? már a vesém fáj bazdki a röhögéstől. mindegy is, ennyit akartam, lehet visszaugatni, leszarom ^^ baibai :3
さっちゃんcsaca on July 20th, 2010 06:19 pm (UTC)
"őszintén, neked mi a kibaszott fasz bajod van azokkal, akik PRÓBÁLNAK HINNI?" - Az, hogy nem értem miben hisznek és nem is tudják megmondani.
"basszus, olyanokat röhögök rajtad, meg a bejegyzéseiden, néha az ágyról is leesek XD" - Örülök. Biztos jól esik.
"már nem azért, de milyen jogon szarozod le a másik öt tagot, ha?" - Hol mondtam rájuk egy rossz szót is? Kérlek, mutasd meg, mikor írtam bármi ellenségeskedőt, Uedán kívül bárkire.
"akkor szarozd le őket, ha te is le tudsz tenni az asztalra, mint ők addig, amíg nem debütálhattak, oké?" - Én pontosan látom, mit tettek le az asztalra. Nem hiába Kamenashi Kazuya az, akit a legjobban tisztelek a munkájáért. Nem hiába szeretem Kokit azért, mert imádja a bandát. Nem hiába imádom Junno poénjait és mindig őszintén röhögök rajtuk, nem úgy mint a saját banda tagjai. Nem hiába becsülöm meg Uedát, mert jó énekes és zenész. Nem hiába imádok mindent Maruban.
"egy rossz szavad ne legyen a KAT-TUNra, mert mégis milyen "fan" az, aki ilyen könnyen kijelenti, hogy "kész vége, ezek után soha a büdös életbe nem fogok KAT-TUN-t hallgatni"?" - Nem volt rossz szavam a KAT-TUN-ra. Egyszerűen sosem feleltek meg 100%-osan annak, ahogy hozzájuk álltam, mert őket tudtam volna a legjobban imádni, mivel minden képességük megvan, hogy a legjobbak legyenek. Szombat óta szinte folyamatosan KAT-TUN-t hallgatok ^^"
"mert te minden vagy, csak ez nem." - Igen, ezt egy párszor már leírtam. Akanishi Jin rajongója vagyok, nem a KAT-TUNé, üdv!
"szóval le lehet mostmár állni, ezzel a "mindenkinél nagyobb Jin fan vagyok" dumával, mert azért már szánalmas vagy, drága ^^" - Szerintem az a szánalomra méltó, aki nem bír különbséget tenni a vicc és a valóság között. ^^
"ja és még valami: milyen jogon mered magad "Jin feleségének" mondani?" - Azon a jogon, hogy én látom ezt az embert olyannak, amilyennek szeretné, ha látnák. Te nem.
"már a vesém fáj bazdki a röhögéstől. mindegy is, ennyit akartam, lehet visszaugatni, leszarom ^^" - Köszönöm a szép szavakat, remélem, jól esett egyet káromkodni.
Viszlát!

ildi17ildi17 on July 20th, 2010 06:26 pm (UTC)
Nem számít, mi lesz, megengedett a támogató rajongóknak,
hogy zavarodottak legyenek,
őszintén sajnálom,
sajnálom.

Tudta, hogy ez lesz. tudta, hogy most a rajongói két táborra fognak szakadni. És ezért szarul érzi magát. Pedig nem kellene. Nem egymsát kellene marnunk, és sértegetnünk, hanem a kedvencünket minden erőnkkel támogatni.
さっちゃんcsaca on July 20th, 2010 06:28 pm (UTC)
Az, hogy valaki "zavarodott" nem jelenti, hogy mocskolódnia kell.
(no subject) - ildi17 on July 20th, 2010 06:34 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csaca on July 20th, 2010 06:36 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - ildi17 on July 20th, 2010 06:59 pm (UTC) (Expand)
kincskereso: JinJinkincskereso on July 20th, 2010 06:59 pm (UTC)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD uramisten, ennél nagyobb LOL-t még nem olvastam XDDDDDDDD
13-14, ha jól tippelek?! naggggyon jó indulattal 15-16. akkortájt dívik még lányok közt ez a szitokáradat.
nem azzal van baj, hogy egyesek próbálnak hinni. azzal van baj, mikor már ledőlt egy épület, kigyulladt, rázuhant egy repülő, atombombát dobtak rá, végigsöpört rajta egy tájfun, majd az árvíz, a pestit, és ezek után még azt mondja valaki, hogy "de lehetnek még túlélők!!!". - nem. nem lehetnek, mert akik megmaradtak, azokat felzabálták az állatkertből kiszökött oroszlánok. megtaláltuk a maradványaikat. "de attól még lehetnek!!!" - és ez így megy tovább, és csak megnehezítik azoknak az embereknek az életét, akik szeretnének lépni, és tenni valamit, és újraépíteni azt az épületet. ez a baj, tudod?
azzal, hogy mindenki Jinért könyörög és petícionál és vergődik, hogy "de még lehet, de még lehet" az együttes és egyben Jin életét nehezítik meg. mert az az öt ember nem fog tudni továbblépni, amíg csak a csalódott és Jin után ácsingózó uchiwás lányokat látják. Jin sem tud, mivel benne meg egy undorító érzés mardossa a lelkének épen maradt részeit, ez pedig: a bűntudat.
a másik: higgyetek, a lőtéri kutyát nem érdekli, mit hitettek el magatokkal. de láttad már a kattunlove.livejournal.com community-t? fél óránként feltölti valaki a véleményét meg a petícióját, ahelyett, hogy a masterpostot használnák és ott beszélnék ezeket meg. ez az idegesítő. hogy a csapból is ez folyik, ahelyett, hogy a SAJÁT oldalán elmondaná a véleményét, mint egyesek. segítek: az egyesek jelen esetben Csaca. meg mondjuk lehettél volna te is, amekkora kis nyomorult vagy. ^^ de el is hiszem, hogy leszarod, az elnyalt kölykök mind ezt teszik ^^
üdv: Kamenashi Kazuya felesége. XD
ildi17ildi17 on July 20th, 2010 07:09 pm (UTC)
Nem ismerlek még, de a comennted után csak ennyit tudok hozzá szólni: LOOOOOL.
Üdv: Yamashita Tomohisa felesége. XDXDXDXDXDXDXD
kincskereso: JinJinkincskereso on July 20th, 2010 07:15 pm (UTC)
XDDD lol és lol és lol XD Tomo-channé, hát üdv köreinkben X"D
jól tippelek, hogy Ildikó vagy, és már 17 csajt intéztél el, akik szintén asszonykának vallották magukat? :D
(no subject) - ildi17 on July 20th, 2010 07:18 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 07:23 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - ildi17 on July 20th, 2010 07:27 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 07:43 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - ildi17 on July 20th, 2010 08:31 pm (UTC) (Expand)
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 20th, 2010 07:47 pm (UTC)
Ajj~~ Pi-chan asszonykája, ha 17et nem is, hármat tudnék még mondani~ De én ennek úgy örülök *___* Mindenkit szívvel látok, aki szereti Pi-chant. Annak az embernek nem kell más csak szeretet és akkor virágzik *____________*
(no subject) - ildi17 on July 20th, 2010 08:10 pm (UTC) (Expand)
mac: Kazu-píííszumacus001 on July 20th, 2010 07:20 pm (UTC)
ÉÉÉÉs, üdv: Kazu pettoja (meg néha egyéb, mikor seme nem néz ide.. *hopp, elszólta magát, a hülyéje*)

Öhm, most nm a benyalásrért, de egyet értek.
De azért az emberben mindig lesz egy halovány, alig pislákoló reménysugár. Persze más kérdés, h ezt ki hogy mutatja ki: petícióval, v csak csöndben meditál magában.
mindegy. Kössz seme, fetrengek xD
kincskereso: Kame+43ésfélkincskereso on July 20th, 2010 07:37 pm (UTC)
a remény hal meg utoljára, de ha hülyeséggel párosul... (_ _)
sziv, bár lehet erős lett a hasonlat és nem fogja érteni :D
(no subject) - macus001 on July 20th, 2010 08:47 pm (UTC) (Expand)
マルチ / Marcsika: [KAT-TUN] Jiiin~marcsi568 on July 20th, 2010 07:40 pm (UTC)
Várjatok, totál nem KAT-TUN, de nem hagyhatom ki, hogy én vagyok Nishikido Ryo Élete Értelme, vagyis a felesége x'DDDD Ha már az egyik Besuto Friendoja Jinnek jövök supportálni~~
És azért neked kommentelek, nem eggyel feljebb, mert mint mondjak még el, amit már ti úgyis megtettetek? Kulturált formában nem akarok gondolkodni, és a káromkodás szintjére meg nem akarok lesüllyedni :)
Amúgy meg *szolidan röhög* *szemforgat*
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 07:46 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - marcsi568 on July 20th, 2010 07:51 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 08:05 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - marcsi568 on July 20th, 2010 08:07 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 08:09 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - marcsi568 on July 20th, 2010 08:11 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 08:14 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - marcsi568 on July 20th, 2010 08:17 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - ildi17 on July 20th, 2010 08:12 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 08:17 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - ildi17 on July 20th, 2010 08:35 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 08:38 pm (UTC) (Expand)
huge yellow fruitelasticbanana on July 20th, 2010 07:40 pm (UTC)
ez az elköszönés odabaszott :'D *visít*
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 07:48 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 07:51 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csaca on July 20th, 2010 07:53 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 08:04 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 07:56 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 08:07 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 08:11 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 08:18 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 08:20 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - kincskereso on July 20th, 2010 08:23 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 08:26 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - marcsi568 on July 20th, 2010 08:00 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 08:08 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - marcsi568 on July 20th, 2010 08:10 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 08:19 pm (UTC) (Expand)
huge yellow fruitelasticbanana on July 20th, 2010 07:38 pm (UTC)
Hmm, nem akarok beleszólni, de -mivel oltogatod az Ukémat-, megteszem.

Mit izgat az téged, hogy mit ír a saját lj-jére? Nem tetszik, ne olvasd, senki sem kíváncsi rád. Véleményed van? Írd le normálisan.

Ennyi lenne, dehát... túl sokat vár az ember ^^"
さっちゃん: Sumairu janaicsaca on July 20th, 2010 07:42 pm (UTC)
Kihihi az én személyes predátorom~~:D
(no subject) - elasticbanana on July 20th, 2010 07:45 pm (UTC) (Expand)
マルチ / Marcsika: [KAT-TUN] Jiiin~marcsi568 on July 20th, 2010 07:58 pm (UTC)
Jajj, muszáj, nem bírom ki. xD Pontokba szedem.
1. Minden ismeretlennel hasonló hangvételben kommunikálsz?
2. Privát livejournal, másnéven blog -> saját és egyéni látásmódból kialakult vélemény. Kérdés?
3. Itt soha nem volt olyan KAT-TUN bashing, amiről te beszélsz. Maximum pillanatnyi felháborodás.
4. Ami már megtörtént, azon nem lehet változtatni. Hinni, persze, lehet senki nem mondta, hogy nem. Ő Jinben hisz. És a másik ötben is, jéé.
5. Gondolom máskor is jártál erre. Hagytál itt erről nyomot? Ja, és nem ugatok, olyat a kutyák tesznek, én csak véleménynyilvánítok.
6. Mi így élünk, baj? ^^ Egyébként a becses nevem Nishikido Ryoné~