?

Log in

No account? Create an account
 
 
20 July 2010 @ 03:39 pm
Jin szavai nekünk. Most.  
KAT-TUN's Manual 47-A- Akanishi Jin

Minna-sama, egy ideje nem beszéltünk. Akanishi vagyok.

Most, hogy befejeztem a LA fellépéseket,
készülök az Amerika turnéra,
és éppen új számokat írok.

Azt hiszem, talán már mindenki tudja,
mostantól szólóban folytatom tovább.

Ha valamit mondani kell, az az, hogy az irány mostantól különböző.

Egyáltalán nem azért, mert utálom a tagokat,
vagy mert problémák vannak a kapcsolatunkban vagy ilyesmi.
Minna-sama, kérlek, ebben legyetek biztosak. *smile*
Kedvelek mindenkit.

A KAT-TUN-ról; figyelembe véve a kis vagy a nagy dolgokat,
sok problémát okoztam eddig,
sajnálom, és köszönöm!
És jó volt eddig.

Nem számít, mi lesz, megengedett a támogató rajongóknak,
hogy zavarodottak legyenek,
őszintén sajnálom,
sajnálom.

Nos, Minna-sama.
Habár a légkör most olyan, mintha mindennek vége lenne,
de ez nem jelenti azt, hogy abbahagynám a tevékenységeimet.
Az alap dolgok, amik eddig megvoltak, most sem fognak változni.

Éneklés, színészkedés és a tánc folytatódni fog tovább.

Számomra, mint az LA koncerteken,
ha a jövőben lehetnék Amerikában, Ázsiában, Európában, etc.,
sokféle országban, nagyon jó lenne.

Yoroshiku onegaishimasu.
Akanishi Jin


----

Thank you, Darling. Really thank you.

----

Úgy tudtam. Végig. Amikor megadják neki az engedélyt, akkor úgy is beszélni fog. Mert nem az az ember, aki szeret sunyiskodni és színészkedni, nem, akkor sem olyan.

edit...
És ezzel nagyon remélem, hogy befejeződnek az idióta +higgyünk már benne, mit mondott Jin a kikényszerített kérdésekre az amcsi út előtt" postok a KTloveon, mert most már lefejelek valakit. Istenem, ezek annyira vakok és idióták. (_ _ ) Szánalom.tenger!

edit2... csak mert pofázhatnékom van ^^"
Elolvastam a fordító csaj kommentjét, ahol beszélgettek, hogy milyen japánnal írta ezt Jin. Nem mintha nem lett volna nyilvánvaló nekem már akkor, mikor az angolt olvastam, de most már tuti, hogy keigo-t használt, amiben a legudvariasabb formák vannak a japán nyelvből. Azért nem fordítottam le pl a yoroshiku onegaishimasu-t, mert nem hinném, hogy ő ezt úgy értette, hogy "róla", hanem a teljes bandáról.
Írták páran a kommentek között ktloveon, hogy milyen önzően és szemét módon fogalmazott, amiért végig magáról beszél, és hogy ennyivel leintézte a KAT-TUN-t, hogy 'tanoshikatta', és egy sajnálom. Nem tudom, nekem ebben az írásban nem egy sajnálom van, és ha azt nézzük, milyen hosszúságúak és milyen mélységűek szoktak lenni Jin j-webjei, akkor egyáltalán nem érdemelne egy rossz szót sem.
Már azzal, hogy keigot használt érezteti, hogy ő tudja, mi ennek az egész helyzetnek a súlya. Az meg, hogy ilyen hosszan beszélt, tőle egy igazi csoda. Kíváncsi lennék, mennyi időbe telt, mire összefogalmazta, úgy hogy szerinte tökéletes legyen. Mert én hiszem, hogy küzdött ezért, hogy próbáljon mindenkit kielégíteni ennyi sorban.

Ja, azoknak meg, akik még mindig - tudtam, hogy lesznek, akiknek ez sem elég -.-" - nem tudják elfogadni a tényeket, fuck off, please!!!! -.-"""""
 
 
Mood: gloomy*touched*
Music: az a hülye Promise song a fejemben...
 
 
 
ildi17ildi17 on July 20th, 2010 06:02 pm (UTC)
Figyi ne húzd fel magad. Én erre csak ennyit tudok mondani: LOL. XD Tudjátok, ha lenne egy jótündér keresztaníum, azt kívánnám, hogy repítse egy fél órára ide Magyarországra Jint, aki tud magyarul, és ő mondja mindenkinek a szemébe face to face, hogy mit akar. Csak az a meglátásom, hogy még akkor is reménykedni és bizakodni fognka az emberek, hogy: "De méééééég visszatérhet. Majd kinövi a solo koncert mániáját és visszatéééééér(ahogy Voldi Nagyúr is visszatértXD).
Miért nem fogadjátok el, hogy Jin nem fog visszatérni a KAT-TUN-ba?
Oké, nem jó érzés volt neekm sem, amikor először olvastam. Belesajdultam és fájtam ideig-óráig. Mert KAT-TUN nekem Kame, Jin, Junno, Koki, Ueda és Maru. De Jin már régóta csak teng-leng körülöttük. És értem, hogy szar, hogy mostantól ha azt mondjuk KAT-TUN, akkor Jin már nem lesz benne, de kérdem én. Ha egy vadidegen ember közli a híradóba, blogján, facebookon, hogy: "Na most emberek én kiléptem a mun kahelyemről, mert csak, és mert mást akarok csinálni." akkor is ugyanígy reagáltok? És most lehet megkövezni a következő mondatomért: ŐK nekünk VADIDEGENEK. Hiába szeretjük őket, hiába adnak nekünk sok szép, ragyogó, nevettető, síró percet, ők akkor is senkik nekünk. Nem a testvérteink, nem a szerelmeink, nem a családtagunk, de még csak nem is a barátaink. Ezért nem értem azon emberek reakcióit akik magukba zuhannak msot, és sírnak. Minek? Lesz még annyi pillanat az életben amikor sírhattok. Azért kell, mert Jin elhagyja a KAT-TUN-t? És? Akkor mi van? Nem tűnt el örökre, nem is fog, nem halt meg, nem lett béna, nem gyógyíthatatlan beteg. Tovább fog dolgozni, tovább fogja tekerni azt a klegyetlen csípőjét, elvéve mindannyiunk eszét, tovább fog perverz dalokat írni, amiket ha szerencsések vagyunk, és tovább folytatjuk a TÁMOGATÁSÁT, akkor egyszer mi is hallhatjuk itt Magyarországon, avgy legalább valahol Európában.
Ennyi voltam, bocsánat a hosszúságért.
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 20th, 2010 06:07 pm (UTC)
Köszönöm.
ildi17ildi17 on July 20th, 2010 06:13 pm (UTC)
Nem kell. Csak ezt érzem. És kezd nagyon elegem lenni ebből az egész rohadt témából.
Néha úgy érzem, hogy azok akik csdak magukra gondolnak és sajnáltatják mahgukat, megérdemelnék, hogy Jin azt mondaná, hogy: "oké emberek, én több mint 10 éve dolgozom. Most volt elég, és ciaooo." És kilépne a rivalda fényből. Na AKKOR lehetne csinálni a hisztériát. De amíg látjuk, és amíg csinálja és koncertet koncertre halmoz, ugyanis már 2011-ben is vannak vagyis lesznek fellépései addig minek sírunk?
Nem fogom soha felfogni ezeknek az embereknek a gondolkodásmódjukat. Basszus Jinnek most a támogatásra van a legnagyobb szüksége, hogy lássa jól döntött, és nem lépten-nyomon olyan szövegekbe botlani, hogy: De Jiiiiiiiiiiiiiiiin, ne meeeeeeeeenj."