?

Log in

No account? Create an account
 
 
20 July 2010 @ 03:39 pm
Jin szavai nekünk. Most.  
KAT-TUN's Manual 47-A- Akanishi Jin

Minna-sama, egy ideje nem beszéltünk. Akanishi vagyok.

Most, hogy befejeztem a LA fellépéseket,
készülök az Amerika turnéra,
és éppen új számokat írok.

Azt hiszem, talán már mindenki tudja,
mostantól szólóban folytatom tovább.

Ha valamit mondani kell, az az, hogy az irány mostantól különböző.

Egyáltalán nem azért, mert utálom a tagokat,
vagy mert problémák vannak a kapcsolatunkban vagy ilyesmi.
Minna-sama, kérlek, ebben legyetek biztosak. *smile*
Kedvelek mindenkit.

A KAT-TUN-ról; figyelembe véve a kis vagy a nagy dolgokat,
sok problémát okoztam eddig,
sajnálom, és köszönöm!
És jó volt eddig.

Nem számít, mi lesz, megengedett a támogató rajongóknak,
hogy zavarodottak legyenek,
őszintén sajnálom,
sajnálom.

Nos, Minna-sama.
Habár a légkör most olyan, mintha mindennek vége lenne,
de ez nem jelenti azt, hogy abbahagynám a tevékenységeimet.
Az alap dolgok, amik eddig megvoltak, most sem fognak változni.

Éneklés, színészkedés és a tánc folytatódni fog tovább.

Számomra, mint az LA koncerteken,
ha a jövőben lehetnék Amerikában, Ázsiában, Európában, etc.,
sokféle országban, nagyon jó lenne.

Yoroshiku onegaishimasu.
Akanishi Jin


----

Thank you, Darling. Really thank you.

----

Úgy tudtam. Végig. Amikor megadják neki az engedélyt, akkor úgy is beszélni fog. Mert nem az az ember, aki szeret sunyiskodni és színészkedni, nem, akkor sem olyan.

edit...
És ezzel nagyon remélem, hogy befejeződnek az idióta +higgyünk már benne, mit mondott Jin a kikényszerített kérdésekre az amcsi út előtt" postok a KTloveon, mert most már lefejelek valakit. Istenem, ezek annyira vakok és idióták. (_ _ ) Szánalom.tenger!

edit2... csak mert pofázhatnékom van ^^"
Elolvastam a fordító csaj kommentjét, ahol beszélgettek, hogy milyen japánnal írta ezt Jin. Nem mintha nem lett volna nyilvánvaló nekem már akkor, mikor az angolt olvastam, de most már tuti, hogy keigo-t használt, amiben a legudvariasabb formák vannak a japán nyelvből. Azért nem fordítottam le pl a yoroshiku onegaishimasu-t, mert nem hinném, hogy ő ezt úgy értette, hogy "róla", hanem a teljes bandáról.
Írták páran a kommentek között ktloveon, hogy milyen önzően és szemét módon fogalmazott, amiért végig magáról beszél, és hogy ennyivel leintézte a KAT-TUN-t, hogy 'tanoshikatta', és egy sajnálom. Nem tudom, nekem ebben az írásban nem egy sajnálom van, és ha azt nézzük, milyen hosszúságúak és milyen mélységűek szoktak lenni Jin j-webjei, akkor egyáltalán nem érdemelne egy rossz szót sem.
Már azzal, hogy keigot használt érezteti, hogy ő tudja, mi ennek az egész helyzetnek a súlya. Az meg, hogy ilyen hosszan beszélt, tőle egy igazi csoda. Kíváncsi lennék, mennyi időbe telt, mire összefogalmazta, úgy hogy szerinte tökéletes legyen. Mert én hiszem, hogy küzdött ezért, hogy próbáljon mindenkit kielégíteni ennyi sorban.

Ja, azoknak meg, akik még mindig - tudtam, hogy lesznek, akiknek ez sem elég -.-" - nem tudják elfogadni a tényeket, fuck off, please!!!! -.-"""""
 
 
Mood: gloomy*touched*
Music: az a hülye Promise song a fejemben...
 
 
 
ildi17ildi17 on July 20th, 2010 04:43 pm (UTC)
Istenem, mondjátok már meg nekem, hogy teremthetett ennyi hülye Jin-fant az Isten? Akik nem érzik át ezt az egészet, és nem fogják fel az agyukkal,. hogy MENNI-FOGNAK-TOVÁBB, de külön. Attól még szeretik egymást. Basszus, hány ezer éve mondta ki utoljára Jin hogy szereti a KAT-TUN tagokat?
Annnyira tele van a... hócipőm (mást akart írni), "Jin ne hagyj el minket", Jint vissza a KAT-TUN-ba, KAT-TUN csak Jinnel szövegekkel, meg petíciókkal.
Mondjátok már meg nekem, hogy miért nem értik meg az emberek, hogy Ő ezt akarja? Szólózni. Megmutatni, hogy egyedül is képes benépesíteni a Tokyo Dome-ot, amikor csak Ő lép fel, egyes EGYEDül. Hog világot akar látni, és elvinni a zenéjét a világ összes részére.
Szeretem ezt a pasit. Ngayon-nagyon. Akkor is ha megharagszol. XD
Nagyooooon büszke desu vagyok most. Ez a mi Jinünk. *elégedettpofival elsasszézik*
さっちゃん: MyMaNcsaca on July 20th, 2010 05:03 pm (UTC)
Én nem tudom. Ezek egyszerűen értetlenek, hülyék és rosszindulatúak. Ráadásban önzőek és tényelg csak a saját nyomorukra gondolnak. Plusz látni se látnak -.- Ha akkora Jin fanok, akkor nem értem, mit akarnak. Visszakapni az ötös mellett grimaszolva ücsörgő Jint?! Rohadjanak agyon -.-""
Pontosan. Japánban továbbra is bestnek lenni, de közben megmutatni a világnak, hogy létezik. Ezek teljesen reális célok, egy ilyen korú, ambiciózus férfitől :)
Nem haragszom meg, max kicsit xD Ahogy Kokinak, úgy Jinnek is szüksége van arra most, hogy bizonyítékot kapjon róla: szeretjük.
ildi17ildi17 on July 20th, 2010 06:07 pm (UTC)
Koki? Mi van kokival? Hallottam, avgyis olvastam, hogy az egyik fellépésen Promise Song alatt nem tudott énekelni és csak sírt. Erre érted? Valahol nem találtál erről videót, véletlenül? Nem lesz szép biztosan, és bizti belefacsarodik majd a szívem, de megnézném. I love Kokiiiiiiiiiiii (L)
さっちゃん: MyMaNcsaca on July 20th, 2010 06:08 pm (UTC)
Én is csak annyit hallottam, meg abból ahogy állt Kazu mellett a sajtótájékoztatón, nekem nagyon úgy jött le, hogy szegény most kicsit összetört. Koki imádja Jint, de a bandát még jobban. Neki ez óriási érvágás lehetett.
Sajnos még nem jött ki fancam a koncertről, de ha lesz, akkor szólok ^^
ildi17ildi17 on July 20th, 2010 06:27 pm (UTC)
Hát igenb, én is láttam azt a sajtótájékoztatót. Szerintem ha kellett is volna, akkor sem tudott volna megszólalni Koki, vagy nagyon gyengén, dadogósan.
Oks, köszi^^