?

Log in

No account? Create an account
 
 
17 July 2010 @ 04:55 am
a várva várt bejelentés  
Akanishi Jin hivatalosan távozni fog a KAT-TUN-ból ennek az évnek a végén. A Tokyo Dome-beli koncert után, péntek este, Johnny-san bejelentette, hogy a végső döntés ugyan várat magára Jin U.S. turnéjának végéig, de ebben a pillanatban szinte teljesen biztosra vehető.
Jin május óta dolgozik az USA-ban a szóló karrierjén. L.A-ben koncertezett júniusban, és szeptembertől októberig 7 városban fog még fellépni. Johnny-san azt is bejelentette, hogy Jin már 2011-re is tervez fellépéseket. Addig is a KAT-TUN 5 tagú együttesként folytatja tovább, mint ahogy tették 2006-ban, mikor Jin külföldön tanult.
Johnny-san elmagyarázta, hogy most csak arra fókuszálnak, hogy Jin sikeres legyen az USA-ban. Azt is elmondta, hogy túlságosan engedékenyek lennének vele, ha hagynák, hogy "visszavonuljon" a KAT-TUN-ba, ha nem lesz sikeres. Nem lenne megbocsájtható, ha hagynák, hogy a KAT-TUN rajongói azt érezzék, Akanishi csak egy nyűg az együttes nyakán, vagy, hogy úgy térjen vissza, mint 2007-ben.
Johnny-san ismét megerősítette azt, hogy a KAT-TUN nem fog feloszlani. Mivel a csapat neve a tagok nevének kezdőbetűiből áll össze, az 'A' valószínűleg ezentúl úgy fog szerepelni, mint Kamenashi nevének egyik része, vagyis a 'KA' egyben Kaméra fog vonatkozni. Nem tervezik, hogy új tagot szerződtessenek, nincs szükség hat emberre a csapatban. Azzal zárta a mondanivalóját, hogy az öt megmaradt tag jelenleg jól megvan Jin nélkül is.

CrediT {A fordítás nem 100%-os.}

Hát, eljött végre. Johnny-san közölte, mi is az igazi álláspontjuk. Őszintén megvallom, belesajdúlt a szívem egy pillanatra, de nem bánom! Ennek így kellett lennie. Nagyon is igaza van Johnny-sannak, ha nem akarja megint eljátszani, ami megtörtént 2007-ben. Ez így korrekt mindenkivel szemben. A KAT-TUN sosem volt egy hat tagból álló együttes, csak hat ember, aki együtt énekelt fel pár albumot. Ez így kemény, de akkor is ezek a tények.
Nagyon, nagyon remélem, hogy Jin nem fog eltűnni a süllyesztőben, és hogy sikerülni fog összehozni azt a szóló karriert, nem az amcsiknál, hanem otthon, ahol tényleg vannak olyan emberek, akik rajongani tudnak érte.
A KT-nak pedig őszintén kívánom, hogy ne ez legyen a mélyrepülésük utolsó előtti állomása. Most végre lehetne őket a képességeiknek megfelelően kezelni, de már a 'KA' megoldás is csak arra utal, hogy ezentúl nem két emberről fog szólni az együttes, hanem csak egyről.
Egyszerűen szörnyű ez az egész. Nem ezt érdemelnék, a menedzsmentjükben igazi kegyetlen emberek lehetnek, ha képesek végignézni azt, hogy öt ilyen tehetséges ember nem használja ki a képességeit.
Szeretném azt mondani, hogy Gokurosama deshita, de nem megy. Mert nem ezt érzem. Csak felemás, egymásnak teljesen ellentmondó érzések vannak most bennem, de hát mit vártam? Nekem ez a KAT-TUN. Egymásnak ellentmondó érzések örvénye.
Tags:
 
 
Mood: depressedPi-chanosan
 
 
 
theblackheat: Akanishietheblackheat on July 17th, 2010 03:27 pm (UTC)
hai, annyira...awwww csak ne nézz hátra Babám!GOGOGO!

hai, ez már nem most lett eltervezve. Biztos h nem lépett le , csak úgy ukmukfuk... Jóval elötte fájtolták le. Csak a fszért kellett itt tagadni, meg titkolózni oO ennyira hülyének nézik az embert -.-"

uhh halod EZ az egász most a KTnak érvágás :S Miért csinálják ezt velük?????? Én szeretném , h Kamééknak menjen tovább, siker, meg minden. Az már az én bajom h Jinnélkül a számok üresek számomra i.i .De most ezzel a Kból ás Aból csinálunk KA-t <.< bazzzzeeeg ezen kiakadtam. Most full minden Kame nyakába szakad és erre....erre ott egy rakás véresszájú yarakashi, akik most majd kituda mit lesznek képesek csinálni a koncerten?????? :( inkább nem gondoljunk bele ><
Kaméért szorítok minden nap, h ne legyen semmi baja!!! <3 Ne nyírja ki a yarakashi, ne fulladjon bele a munkába, és pláne ne legyen összeomlása...mostanában annyian lesznek öngyilkosok a médiából fiatalaon :(((( faszom
miért basztak ki Kaméval? :(
lehet fujjolni Jinre, h szó nélkül lelép, de ki volt az aki nyilvánosan megvédte Kamét a yarakashitól???? na ki??? B( hát nem Koki.... <.<

igazából most nem szeretném , hJin huzamosabb ideig japánban legyen, mert még a végén megkövezik O.O ..idióta 'fanok' mint tudjuk.
az official bejelentésnél, majd mind ott lesznek? és a sajtóba mondják h akkor byebye? vagy h lesz? :(
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 04:51 pm (UTC)
Csak ne bánja meg, ne érjen el oda, hogy bánni fogja, hogy kiállt magáért...

Szerintem féltek, hogy nem fognak elkelni a KT koncertre a jegyek, ha ezt így előre kijelentik...

Nem tudom, én sokkal jobban féltem pl Kokit. Koki annyira labilis egy személyiség. Kame erős, a legerősebb közülük, mert neki volt alkalma megkeményíteni magát az évek alatt. De Koki nagyon meg fogja ezt szenvedni, és az ő kettős személyiségével ez nagyon nehéz lesz. Remélem van mellette valaki, akinek sírhat a vállán, mert ő tuti, hogy sír. Kame dolgozni fog, mint az állat, de okos és tudja már a határait. Testileg is megerősödött már, lelkileg meg sokkal sokkal jobban már évek óta.

Remélem, hogy lesz egy nyílt sajtó konferencia Jinnel együtt. Muszáj neki kiállni és ezt nyíltan elmondani, vagy nem fogják soha elfogadni se a rajongók se az utálkozók. Nagyon kéne, hogy ő most büszkén és bízva magában reményt adjon...
theblackheat: Akanishietheblackheat on July 17th, 2010 05:20 pm (UTC)
áhhhh, el nem tudom képzelni h megbánja. Én hiszem h az a 7 helyszines körút még jobban megerősíti majd :) és ahogy elnéztem/olvastam meg van a támogatotsága a zeneiparból is. nem hiszem h belebukna....nem tudom elképzelni.

igen Kame a legerősebb, de basszus mindig rajta csattannaka dolog :( Nem tudom, talán most h így 5en vannak és egymásra számíthatnak, azért jobban támogatják egymást, ne? az interúkból az jön le, h most valahogy más a hangulat házon belül.

muszáj lesz nekik. Különben az jön le, h Johnny kirakta Jint és csá senkinek semmi beleszólása.

ahhhppffff ~ krva hosszú félév lesz ez így addig :S