?

Log in

No account? Create an account
 
 
17 July 2010 @ 04:55 am
a várva várt bejelentés  
Akanishi Jin hivatalosan távozni fog a KAT-TUN-ból ennek az évnek a végén. A Tokyo Dome-beli koncert után, péntek este, Johnny-san bejelentette, hogy a végső döntés ugyan várat magára Jin U.S. turnéjának végéig, de ebben a pillanatban szinte teljesen biztosra vehető.
Jin május óta dolgozik az USA-ban a szóló karrierjén. L.A-ben koncertezett júniusban, és szeptembertől októberig 7 városban fog még fellépni. Johnny-san azt is bejelentette, hogy Jin már 2011-re is tervez fellépéseket. Addig is a KAT-TUN 5 tagú együttesként folytatja tovább, mint ahogy tették 2006-ban, mikor Jin külföldön tanult.
Johnny-san elmagyarázta, hogy most csak arra fókuszálnak, hogy Jin sikeres legyen az USA-ban. Azt is elmondta, hogy túlságosan engedékenyek lennének vele, ha hagynák, hogy "visszavonuljon" a KAT-TUN-ba, ha nem lesz sikeres. Nem lenne megbocsájtható, ha hagynák, hogy a KAT-TUN rajongói azt érezzék, Akanishi csak egy nyűg az együttes nyakán, vagy, hogy úgy térjen vissza, mint 2007-ben.
Johnny-san ismét megerősítette azt, hogy a KAT-TUN nem fog feloszlani. Mivel a csapat neve a tagok nevének kezdőbetűiből áll össze, az 'A' valószínűleg ezentúl úgy fog szerepelni, mint Kamenashi nevének egyik része, vagyis a 'KA' egyben Kaméra fog vonatkozni. Nem tervezik, hogy új tagot szerződtessenek, nincs szükség hat emberre a csapatban. Azzal zárta a mondanivalóját, hogy az öt megmaradt tag jelenleg jól megvan Jin nélkül is.

CrediT {A fordítás nem 100%-os.}

Hát, eljött végre. Johnny-san közölte, mi is az igazi álláspontjuk. Őszintén megvallom, belesajdúlt a szívem egy pillanatra, de nem bánom! Ennek így kellett lennie. Nagyon is igaza van Johnny-sannak, ha nem akarja megint eljátszani, ami megtörtént 2007-ben. Ez így korrekt mindenkivel szemben. A KAT-TUN sosem volt egy hat tagból álló együttes, csak hat ember, aki együtt énekelt fel pár albumot. Ez így kemény, de akkor is ezek a tények.
Nagyon, nagyon remélem, hogy Jin nem fog eltűnni a süllyesztőben, és hogy sikerülni fog összehozni azt a szóló karriert, nem az amcsiknál, hanem otthon, ahol tényleg vannak olyan emberek, akik rajongani tudnak érte.
A KT-nak pedig őszintén kívánom, hogy ne ez legyen a mélyrepülésük utolsó előtti állomása. Most végre lehetne őket a képességeiknek megfelelően kezelni, de már a 'KA' megoldás is csak arra utal, hogy ezentúl nem két emberről fog szólni az együttes, hanem csak egyről.
Egyszerűen szörnyű ez az egész. Nem ezt érdemelnék, a menedzsmentjükben igazi kegyetlen emberek lehetnek, ha képesek végignézni azt, hogy öt ilyen tehetséges ember nem használja ki a képességeit.
Szeretném azt mondani, hogy Gokurosama deshita, de nem megy. Mert nem ezt érzem. Csak felemás, egymásnak teljesen ellentmondó érzések vannak most bennem, de hát mit vártam? Nekem ez a KAT-TUN. Egymásnak ellentmondó érzések örvénye.
Tags:
 
 
Mood: depressedPi-chanosan
 
 
 
lellihirlellihir on July 17th, 2010 11:48 am (UTC)
Most olvastam az eredeti hírt, de rögtön jöttem hozzád, hátha lefordítottad már és esetleg félreértettem valamit, de sajnos nem.
Igazából nem tudom, hogy vigasztalnom kéne-e téged vagy veled örülnöm, hogy Jin-be vetnek bizalmat és támogatják a szólózásban.
Azt gondolom, hogy talán így lesz jobb mindenkinek, bármennyire is nehéz most minden KATTUN rajongónak, akikkel együttérzek (hiszen én is átestem egy ilyesfajta, de ehhez persze nem hasonlítható, krízisen). Jin végre azt csinálhatja, amit szeretne, saját dalokat énekelhet, saját elképzelései szerint és a többiek is vihetik tovább az együttest, amit egészen biztos vagyok benne, még így is szeretnek.
Innentől semmi nem lesz ugyanolyan, de senki nem tűnik el a süllyesztőben és továbbra is lehet őket támogatni. :)
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 02:43 pm (UTC)
Nem kell, felemás érzések, mert fájni fog, hogy nem fogok többet KT-t hallgatni, de én tényleg elégedett vagyok ezzel. Nekem Jin egy szóló énekes, mert megvan benne a tehetség, hogy ő a saját útját járja, mindenféle vezetés nélkül. Nincs szüksége arra, hogy zenét, számokat írjanak neki, ő egy énekes, akinek vannak saját elképzelései, érzései, amiket a dalain keresztül akar kifejezni. És én ezért büszke vagyok rá, meg azért is, mert elérte, hogy mehessen. Biztosan neki se volt könnyű, de megcsinálta!
A te fájdalmad sokkal nagyobb volt, nem is akarom ehhez hasonlítani, más helyzet és sokkal kegyetlenebb. *ölel*