?

Log in

No account? Create an account
 
 
17 July 2010 @ 04:55 am
a várva várt bejelentés  
Akanishi Jin hivatalosan távozni fog a KAT-TUN-ból ennek az évnek a végén. A Tokyo Dome-beli koncert után, péntek este, Johnny-san bejelentette, hogy a végső döntés ugyan várat magára Jin U.S. turnéjának végéig, de ebben a pillanatban szinte teljesen biztosra vehető.
Jin május óta dolgozik az USA-ban a szóló karrierjén. L.A-ben koncertezett júniusban, és szeptembertől októberig 7 városban fog még fellépni. Johnny-san azt is bejelentette, hogy Jin már 2011-re is tervez fellépéseket. Addig is a KAT-TUN 5 tagú együttesként folytatja tovább, mint ahogy tették 2006-ban, mikor Jin külföldön tanult.
Johnny-san elmagyarázta, hogy most csak arra fókuszálnak, hogy Jin sikeres legyen az USA-ban. Azt is elmondta, hogy túlságosan engedékenyek lennének vele, ha hagynák, hogy "visszavonuljon" a KAT-TUN-ba, ha nem lesz sikeres. Nem lenne megbocsájtható, ha hagynák, hogy a KAT-TUN rajongói azt érezzék, Akanishi csak egy nyűg az együttes nyakán, vagy, hogy úgy térjen vissza, mint 2007-ben.
Johnny-san ismét megerősítette azt, hogy a KAT-TUN nem fog feloszlani. Mivel a csapat neve a tagok nevének kezdőbetűiből áll össze, az 'A' valószínűleg ezentúl úgy fog szerepelni, mint Kamenashi nevének egyik része, vagyis a 'KA' egyben Kaméra fog vonatkozni. Nem tervezik, hogy új tagot szerződtessenek, nincs szükség hat emberre a csapatban. Azzal zárta a mondanivalóját, hogy az öt megmaradt tag jelenleg jól megvan Jin nélkül is.

CrediT {A fordítás nem 100%-os.}

Hát, eljött végre. Johnny-san közölte, mi is az igazi álláspontjuk. Őszintén megvallom, belesajdúlt a szívem egy pillanatra, de nem bánom! Ennek így kellett lennie. Nagyon is igaza van Johnny-sannak, ha nem akarja megint eljátszani, ami megtörtént 2007-ben. Ez így korrekt mindenkivel szemben. A KAT-TUN sosem volt egy hat tagból álló együttes, csak hat ember, aki együtt énekelt fel pár albumot. Ez így kemény, de akkor is ezek a tények.
Nagyon, nagyon remélem, hogy Jin nem fog eltűnni a süllyesztőben, és hogy sikerülni fog összehozni azt a szóló karriert, nem az amcsiknál, hanem otthon, ahol tényleg vannak olyan emberek, akik rajongani tudnak érte.
A KT-nak pedig őszintén kívánom, hogy ne ez legyen a mélyrepülésük utolsó előtti állomása. Most végre lehetne őket a képességeiknek megfelelően kezelni, de már a 'KA' megoldás is csak arra utal, hogy ezentúl nem két emberről fog szólni az együttes, hanem csak egyről.
Egyszerűen szörnyű ez az egész. Nem ezt érdemelnék, a menedzsmentjükben igazi kegyetlen emberek lehetnek, ha képesek végignézni azt, hogy öt ilyen tehetséges ember nem használja ki a képességeit.
Szeretném azt mondani, hogy Gokurosama deshita, de nem megy. Mert nem ezt érzem. Csak felemás, egymásnak teljesen ellentmondó érzések vannak most bennem, de hát mit vártam? Nekem ez a KAT-TUN. Egymásnak ellentmondó érzések örvénye.
Tags:
 
 
Mood: depressedPi-chanosan
 
 
 
kincskeresokincskereso on July 17th, 2010 03:42 am (UTC)
*csak hogy első legyen...*
Köszi a fordítást. Most akkor lesz még egy nyüsz? És ők is mélyrepülésbe kezdenek? A goinggal végülis megvolt az ő sakurabulájuk...
Vagy nekik sikerül valamit alkotni. Legalább ez az ázsiatour alakuljon jól, annyira kell(ene) most nekik a sikerélmény. (_ _) vagy nemtom... kíváncsi lennék, ők ezt hogyan élik meg. Bár, lehet, inkább nem. Mindegy.
Jinjinnek egy fedorával, ügyes legyen és várjuk erre sok szeretettel!
Ahh... ez egy kibszottul túlemocionált nap lesz. (_ _)y
さっちゃん: MyMaNcsaca on July 17th, 2010 03:05 pm (UTC)
*csak, hogy utolsóként válaszoljon*
Remélem hogy nem, mert nagyobb kár lenne értük, mint a Newsért. A SakuraGirl egy tök jó szám, össze se lehet mérni a goinggal :P
Pedig sok a hetes a mai napban...
(Deleted comment)
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 03:04 pm (UTC)
Hiányérzet lesz, főleg ha énekelni fogják a régi számokat, átírás és múlt radírozás nélkül. De ez ilyen sajnos.
Reménykedni kell, hogy mindenkinek meg lesz a helye. Muszáj!
Nykychannykychan on July 17th, 2010 07:47 am (UTC)
Sok rajongó eddig is tépte egymás fejét: Jin VS KAT-TUN fanok.Most azt hiszem, a fej után a végtag cincálás lesz náluk. Én személy szerint nem lepődtem meg a híren, hiszen várható volt, mikor elutazott. Azonban hogy ragálnak a többiek? Egy koncert "közepén" ilyet bejelenteni, vszínűleg rájuk és egy kicsit a koncert hangulatára is rányomja a bélyegét. Szívből remélem, hogy mint 5 tagú csapat, folytatni tudják majd sikerrel és mint mondtad, nem csak 1 emberről fog szólni.
Jinnek hasonló sikereket kívánok,mégha kissé fura is lesz így, de azt nem akarjuk hogy soló koncertje befuccsoljon.
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 03:03 pm (UTC)
Egyelőre csak végtelen dühöt érzek, ha olvasom azokat a kommenteket, amik vagy hibáztatnak valakit, vagy arról szólnak, hogy ők most kibőgik a lelküket. Szerintem ez a hozzáállás egyáltalán nem arról tanúskodik, hogy valaki rajongó. Egyszerű önzőség. Ha tudnák racionálisan nézni, akkor már két éve készülhetnének arra, hogy ennek vége lesz, és hogy minden a hat fiúnak jobb lesz így.
hanmichinomiya: changminhanmichi on July 17th, 2010 09:04 am (UTC)
Nem is tudom, mit lehetne erre mondani. Adjak hálát az égnek,a sorsnak, a franctudjakinek, amiért soha nem kerültem olyan közel a KAT-TUN-hoz, mint a DBSK-hoz? Csak tudnám, hogy most miért vagyok dühös...
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 03:01 pm (UTC)
Szerintem nincsen hasonlóság a DBSK és a KT helyzete között. Az előbbi egy váratlan és igazságtalan szétválasztás volt, míg az utóbbi jó egy éve készül és így helyes.
hanmichinomiya: jinhanmichi on July 18th, 2010 01:17 pm (UTC)
Eeeegen, értem én a különbséget. Meg azt is, hogy így helyes. Csak magamat nem értem, de ezt már megszokhattam volna mostanában. :)
lutienlovemagiclutienlovemagic on July 17th, 2010 09:56 am (UTC)
Én is csak azt tudom mondani, hogy ez a lépés várható volt, bár már hónapokkal ezelőtt bejelenthették volna, mert akkor talán nem tartották volna bizonytalanságban a rajongókat, és nem várták volna Jint vissza a KAT-TUN-ba.

Én biztos vagyok abban, hogy Jin egyedül is sikeres lesz, mert olyan a kisugárzása és a lénye, hogy nem kell a nyakába még öt másik ugyanolyan tehetséges ember, hogy elérje, amit akar.

A KAT-TUN-t meg nem féltem, nekem a No More Pain-nel megmutatták, hogy Jin nélkül is jól megvannak és tudnak is. Lehet kemény vagyok, de ez az igazság szerintem.
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 03:00 pm (UTC)
Menedzsment szempontból muszáj volt kihúzniuk eddig. Szerintem nem kelt volna el minden jegy a KT koncertekre, ha nem hagyják bent a tűzben Jint. Undorító, de akkor is a pénz diktál a showbizniszben.

Pontosan ^^ És köszi!

Tudtak eddig mindig teljesíteni, csak most még nem tudjuk, hogy ez azért volt-e mert ott volt a remény a rajongókban, hogy Jin visszajön. Ha az eladásokat nézzük kiábrándító a helyzet, de ha Kame eltökélt és elégedett fejét a sajtó konferencián akkor meg lehet bizakodni. Ha eléri, hogy rajta múljon, akkor menni fog a szekér a KT-nak is.
theblackheat: Akanishietheblackheat on July 17th, 2010 10:23 am (UTC)
köszi a fordítást <3
Bevallom, nekem is késszúrás volt...de hát már előre látható volt minden. Csak mert evidens volt hogy Jinnek sikere lesz és tuti befut szólóban. ergo minek menne vissza??? amúgy meg már tényleg fuldoklott a KTban...mivel annyival többre hivatott, annyival többet adhat. Saját számokat, saját zenét, saját öteletek, nem egy előre vkik által megkreált komplett dolgot.
Az egyetlen kibszás hogy miért így a koncertezés közepette jelentették be??? :S ez marketing ügyileg eg yhatalmas ballépés XS Viszont annyiból jó, h már nem kell hazudozni, nem kell hárítani. kész+világos tényék. Ugy is mindig ezt akarta mindenki nem? Most le van téve a pont.

Azért bízom benne, h mindenki megy a sikerekben gazdag maga útján. fáj h nem lesznek többet együtt T____________T de én kitartok Jin mellett, mert hiszem h ez az Ő útja a sikerhez... és az esély h eljusson europába pl.

ezzel vígasztalódjunk : YELLOW GOLD (mert most tudjuk mit jelent....)T-T

nangwe: gyertyanangwe on July 17th, 2010 01:08 pm (UTC)
Megértem fájdalmad..de ott van hálisten az öröm is. Tudod h h állok Jinhez..de ez a gif amit Timi idetett *___* jól néz ki ragyog és látszik rajta h boldog.. ilyen az élet. Változik. És kegyetlen. De túlélhető. Majd meglássuk h lesz tovább Kikoéknak.. <3
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 02:55 pm (UTC)
Elégedettség, és cseppnyi félelem Jin miatt. Fájdalom őszintén nincsen. Nem nekem kell, hogy fájjon. Amynek, Annának, Jarithnak fájhat, mert ők KAT-TUN rajongók, én Akanishi Jint szeretem kezdetektől fogva.
Boldog, elégedett és szívfájdítóan reménykedő itt. Csak sikerüljön neki <3
nangwe: kwhajoldaltnangwe on July 17th, 2010 03:09 pm (UTC)
Értem. ^^ Úgy legyen <3
shiroiamy: Junnoírshiroiamy on July 19th, 2010 06:49 pm (UTC)
Na, itt bőgtem el magam...
さっちゃん: Eszkimó~~csaca on July 17th, 2010 02:53 pm (UTC)
Annyira boldog, annyira elégedett, annyira reménykedő. My life is gold. Őszintén remélem, hogy fényesen ragyogó lesz.

Pontosan, Jin egy pillanatig sem tagadott, csak nem szabadott bejelentenie, de megmondta a legelejétől kezdve, hogy mit akar. 2009 elejétől egyre rosszabb volt minden. Én tartom magam hozzá, hogy ez a dolog márciusban le volt fájtolva, ott volt Jin a legmélyebben, azok a one drop és rescue fellépések gyilkosak. Utána megmondták neki, hogy ha akarja akkor csinálja végig a btr-t és után mehet.

A KT menedzsmentjét én már nagyon régen nem értem. Zsóffal beszéltük tegnap, hogy teljesen olyan, mintha levették volna róluk a kezüket, és csinálják ahogy tudják. Ennek az Ázsia turnénak semmi haszna, így hogy se nem menedzselik - a tavaly btrhez képest hol van ez a koncert híresztelés szempontjából?! - se nem törődnek vele, hogy milyen dolgok történnek alatta...

Fáj, főleg akkor fog, ha majd az ötös énekli a régi számokat... Azt hiszem, én nem fogok túl sokat törődni a KT-val ezután... :S
De Jinnek mennie kell! Egy énekes-zenészt nem lehet tönkretenni azzal, hogy lekötik, nem és nem.

<3
theblackheat: Akanishietheblackheat on July 17th, 2010 03:27 pm (UTC)
hai, annyira...awwww csak ne nézz hátra Babám!GOGOGO!

hai, ez már nem most lett eltervezve. Biztos h nem lépett le , csak úgy ukmukfuk... Jóval elötte fájtolták le. Csak a fszért kellett itt tagadni, meg titkolózni oO ennyira hülyének nézik az embert -.-"

uhh halod EZ az egász most a KTnak érvágás :S Miért csinálják ezt velük?????? Én szeretném , h Kamééknak menjen tovább, siker, meg minden. Az már az én bajom h Jinnélkül a számok üresek számomra i.i .De most ezzel a Kból ás Aból csinálunk KA-t <.< bazzzzeeeg ezen kiakadtam. Most full minden Kame nyakába szakad és erre....erre ott egy rakás véresszájú yarakashi, akik most majd kituda mit lesznek képesek csinálni a koncerten?????? :( inkább nem gondoljunk bele ><
Kaméért szorítok minden nap, h ne legyen semmi baja!!! <3 Ne nyírja ki a yarakashi, ne fulladjon bele a munkába, és pláne ne legyen összeomlása...mostanában annyian lesznek öngyilkosok a médiából fiatalaon :(((( faszom
miért basztak ki Kaméval? :(
lehet fujjolni Jinre, h szó nélkül lelép, de ki volt az aki nyilvánosan megvédte Kamét a yarakashitól???? na ki??? B( hát nem Koki.... <.<

igazából most nem szeretném , hJin huzamosabb ideig japánban legyen, mert még a végén megkövezik O.O ..idióta 'fanok' mint tudjuk.
az official bejelentésnél, majd mind ott lesznek? és a sajtóba mondják h akkor byebye? vagy h lesz? :(
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 04:51 pm (UTC)
Csak ne bánja meg, ne érjen el oda, hogy bánni fogja, hogy kiállt magáért...

Szerintem féltek, hogy nem fognak elkelni a KT koncertre a jegyek, ha ezt így előre kijelentik...

Nem tudom, én sokkal jobban féltem pl Kokit. Koki annyira labilis egy személyiség. Kame erős, a legerősebb közülük, mert neki volt alkalma megkeményíteni magát az évek alatt. De Koki nagyon meg fogja ezt szenvedni, és az ő kettős személyiségével ez nagyon nehéz lesz. Remélem van mellette valaki, akinek sírhat a vállán, mert ő tuti, hogy sír. Kame dolgozni fog, mint az állat, de okos és tudja már a határait. Testileg is megerősödött már, lelkileg meg sokkal sokkal jobban már évek óta.

Remélem, hogy lesz egy nyílt sajtó konferencia Jinnel együtt. Muszáj neki kiállni és ezt nyíltan elmondani, vagy nem fogják soha elfogadni se a rajongók se az utálkozók. Nagyon kéne, hogy ő most büszkén és bízva magában reményt adjon...
theblackheat: Akanishietheblackheat on July 17th, 2010 05:20 pm (UTC)
áhhhh, el nem tudom képzelni h megbánja. Én hiszem h az a 7 helyszines körút még jobban megerősíti majd :) és ahogy elnéztem/olvastam meg van a támogatotsága a zeneiparból is. nem hiszem h belebukna....nem tudom elképzelni.

igen Kame a legerősebb, de basszus mindig rajta csattannaka dolog :( Nem tudom, talán most h így 5en vannak és egymásra számíthatnak, azért jobban támogatják egymást, ne? az interúkból az jön le, h most valahogy más a hangulat házon belül.

muszáj lesz nekik. Különben az jön le, h Johnny kirakta Jint és csá senkinek semmi beleszólása.

ahhhppffff ~ krva hosszú félév lesz ez így addig :S
mac: Kame kimonomacus001 on July 17th, 2010 11:18 am (UTC)
Köszi a fordítást.
Seménél már elmondtam, amit gondoltam, nm tudok újat mondani..
*megy a sarokba hangyászni és hírt emészteni*
さっちゃん: MyMaNcsaca on July 17th, 2010 02:55 pm (UTC)
^^
lellihirlellihir on July 17th, 2010 11:48 am (UTC)
Most olvastam az eredeti hírt, de rögtön jöttem hozzád, hátha lefordítottad már és esetleg félreértettem valamit, de sajnos nem.
Igazából nem tudom, hogy vigasztalnom kéne-e téged vagy veled örülnöm, hogy Jin-be vetnek bizalmat és támogatják a szólózásban.
Azt gondolom, hogy talán így lesz jobb mindenkinek, bármennyire is nehéz most minden KATTUN rajongónak, akikkel együttérzek (hiszen én is átestem egy ilyesfajta, de ehhez persze nem hasonlítható, krízisen). Jin végre azt csinálhatja, amit szeretne, saját dalokat énekelhet, saját elképzelései szerint és a többiek is vihetik tovább az együttest, amit egészen biztos vagyok benne, még így is szeretnek.
Innentől semmi nem lesz ugyanolyan, de senki nem tűnik el a süllyesztőben és továbbra is lehet őket támogatni. :)
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 02:43 pm (UTC)
Nem kell, felemás érzések, mert fájni fog, hogy nem fogok többet KT-t hallgatni, de én tényleg elégedett vagyok ezzel. Nekem Jin egy szóló énekes, mert megvan benne a tehetség, hogy ő a saját útját járja, mindenféle vezetés nélkül. Nincs szüksége arra, hogy zenét, számokat írjanak neki, ő egy énekes, akinek vannak saját elképzelései, érzései, amiket a dalain keresztül akar kifejezni. És én ezért büszke vagyok rá, meg azért is, mert elérte, hogy mehessen. Biztosan neki se volt könnyű, de megcsinálta!
A te fájdalmad sokkal nagyobb volt, nem is akarom ehhez hasonlítani, más helyzet és sokkal kegyetlenebb. *ölel*
マルチ / Marcsika: [KAT-TUN] ♥marcsi568 on July 17th, 2010 12:12 pm (UTC)
Fú, csak azt tudom neked is mondani, amit hirtelen felindulásból leírtam Zsófinál, max még annyit, hogy sok szerencsét nekik... akárhogyan is alakul, remélem senki nem fog semmit megbánni, sérülni, és jó lesz mind a hatuknak. Előbb-utóbb. Remélem. :)
Abban meg egyetértek, mert nálam is ez van, hogy felemás érzéshegyek. Mert bandaként soha nem funkcionáltak igazán, individualban pedig... csak az utóbbi időkben lett feltűnően sok az egyéni tevékenységük.
Utálom a bizonytalanságot, ők meg akárhogy is nézzük nyakig el vannak merülve a 'majd meglátjuk, majd kiderül' ködében. Mi pedig várunk tovább~
*itt is hagy egy ölelést*
さっちゃん: BeatifulSorrowcsaca on July 17th, 2010 02:57 pm (UTC)
Egy fokkal legalább enyhült az a köd, én ennek nagyon örülök. A bizonytalanság undorító talaj, mindenkinek jobb lesz így szerintem. Most már tudjuk, hogy igaz volt végig, amiket Jin mondott, mert Ő egy pillanatig nem ámított senkit. Csak muszáj volt ködösítenie.
Reménykedjünk ^^ Mind a hatért.
Bluebutterfly94: Rainingbluebutterfly94 on July 17th, 2010 07:17 pm (UTC)
*mély levegőt vesz*
Számítottam rá, hogy ez lesz. Előre tudtam, viszont most, hogy már hivatalos... T____T A magam részéről nem örülök neki... sem mint Akamefan... sem mint csak aki a zenét hallgatja. T_T
De nagyon remélem, hogy ezek után befut Jin, mert ha kiderül, hogy a semmiért hagyta ott a bandát, akkor agyfaszom lesz. Namindegy. Köszi, hogy lefordítottad. Ugye nem gond, ha belinkelem ezt a postot és az angolt a magazinomba?
さっちゃん: Eszkimó~~csaca on July 17th, 2010 07:26 pm (UTC)
Reméljük, az idő Jint igazolja majd, ha ő is és a KT is menni fog jól a maga útján sikeresen, akkor egy idő után mindenki túllép majd ezen a fájdalmon ^^
Ööö, nem dehogy, csak írd oda, hogy ez az első, még nem teljesen pontos cikknek a nem 100%-os fordítása ^^
(Anonymous) on August 29th, 2010 11:32 am (UTC)

Én nagyon is örülök annak h Jin kilép a bandábol.
És egyáltalán nem egy emberöl szól a KAT TUN.
Amíg Jin a tagja volt ö róla szolt minden.
De most h elment a többi tag is szerepet kapott nem csak Kame.
"ka" megoldás pedig nagyon is jó.
Mivel Kame nevével kezdődik a banda neve így érthető h az ö nevéből lesz az a "A" betű.
Mégsem rakhatják oda Nakamarut.
Úgy már nem lenne az igazi a KAT TUN.
Nekem ez a véleményem.
Akinek nem tetszik az elmehet a tudja hova...
さっちゃん: let me becsaca on August 29th, 2010 11:57 am (UTC)
Mindenki másképp intézi el magában, mindenki másképp látja őket. Azzal egyáltalán nem értek egyet, hogy eddig Jinről szólt az együttes, tekintve, hogy szinte mindig ő szerepelt a legkevesebbet, mert utálja, de ez egyéni szoc prob.
Meglátjuk, eddig tényleg azt mutatják, hogy lesznek ők még kiegyensúlyozott csapat, de vedd figyelembe, hogy én ezt akkor írtam, mikor még nem tudtunk semmit.