?

Log in

No account? Create an account
 
 
04 July 2010 @ 01:12 am
Jin Day, aka. InterNationalParty  
Gondolkodtam egy ideig, mit is kellene csinálnom erre a napra; írni tudtam, hogy úgysem tudok most semmit, pedig a pályázatra a mű pont jó lett volna ^^", PSezni meg nem igen volt kedvem. Viszont a tavalyi egy szem kép helyett most azért akartam valamit.
Aztán úgy döntöttem, legyen picspam, de ez is olyan veszett ötlet volt, mert ilyenkor mindenki ezzel dobálózik, és amúgy is Hanmichi ebben a királynő x'D Eszembe jutott, hogy én nagyon régen szeretnék már egy olyan postot csinálni, ami Jin kezeiről szól, mert imádom őket, így végül ez lett a téma. Csak hát... közben rájöttem, hogy az uram kulcscsontja, szája, szeme és haja nem fogják csak úgy hagyni magukat kigolyózni egy ilyesmiből, ezért végül igen sok olyan kép is van, amin nem feltétlen a kéz a lényeg ^^"" De! igyekeztem, eskü x'D
Jarithnak hála 68 kép lett, de ezek csak az alap témához kötődőek. Tettem még bele hat másikat, mert úgy szépen 74 lett, ami eléggé sztájlos, és kellett öt, mert MINE, valamint az utolsó, mert: "Ujjaikat összefonva várták az utolsó 11est; az ellenfél már hibázott egyet, s most Hondán volt a sor, hogy eldöntse a meccs kimenetelét.
Egymást túlharsogva ugrottak fel ültükből, hogy aztán egy gyors ölelkezés után, felszabadultan körbeugrálva a lakást ünnepeljék azt, ami mindannyiuknak igazi öröm volt: Japán világbajnok lett." :'D

Tehát, akkor:
Happy Birthday Jin!Mine
2010. június 30-án voltunk 1 éves házasok Jinnel. Ezen úgy átsiklottunk, mert éppen Hawaiion süttettük a hasunkat a parton, de azért kihihi, megünnepeltük :DDD
~MyMaN~
 
 
Mood: sympatheticsympathetic
Music: Tipsy Love
 
 
 
marika9216marika9216 on July 4th, 2010 01:59 am (UTC)
Kya..úgy beletúrnék abba a dús hajacskájába......Szeretem amikor nem csinálnak semmi irtózatosat a hajával, hanem csak úgy természetesen áll ide oda és olyankor kyaaaaaaa. Amúgy lehet, hogy csak képzelődtem, de ha jól láttam a közeli kezes képeknél, mintha egy égési vagy anyajegy lenne a bal csuklóján.
さっちゃん: Eszkimó~~csaca on July 4th, 2010 02:02 am (UTC)
Az a rengeteg haj... *sóhajt* Ha egyszer levágatja megölöm x'D
Az ott van. Már jó ideje, de csak tavaly év elejétől van hogy nem sminkelik ki néha. Nem tudni, mi az. Szerintem égés nyom, anyajegy nem lehet, mert kicsinek nem volt ott.
marika9216marika9216 on July 4th, 2010 02:22 am (UTC)
Szint úgy. Én is arra gondoltam, mikor megláttam. Hisz arra hasonlít. Én tom mivel az öcsémnek is van egy kb. akkora csak neki a csuklója belső részénél.