?

Log in

No account? Create an account
 
 
04 March 2009 @ 10:40 am
Tehetetlen szerelem  

Tehetetlen szerelem

Fandom: Johnny's Entertainment
Páros: Akame
Besorolás: Azt hiszem nincs rá szükség
Figyelmeztetés: Slash, még ha csak érzelmek szintjén akkor is, ha valakit ez undorít, akkor nem olvassa el, én szóltam!
Megjegyzés: A Fiúk a Johnny's Entertainment tulajdonát képezik, és ha van egy kis szerencséjük, akkor a saját magukét is, vagy is minden sajnálatomra nem az enyémek, és beszélni sem tudtam velük, hogy egyezzenek ebbe bele. Még azt sem mondhatom, hogy szeretném, hogy ez legyen a valóság, mert azt nem akarom. Hiszem, hogy Akame boldogan él!
Előljáróban: Seme-samám múltkor meg akart büntetni, és azt mondta, hogy ír nekem egy JohnnyXJint... Erre a reakcióm a kezdeti sokk után, és egy elájulás után, az volt, hogy nem beszéltem vele egy napig. De a gondolat nem hagyott nyugodni, és ez lett belőle. Nyugalom! Nem Jinny XS Olyat sosem írnék, ez annak következménye, ha az egy bizonyos módon történt volna meg. Nem vagyok biztos benne, hogy mindenkinek lejön majd, amire gondoltam, ezért szeretném, ha megírnátok szerintetek miről is van szó ^^

 


 

Nézem a gyönyörű arcát a mindig égő kislámpa fényében, nézem a még kisimult bőrt, az apró mosolyt, amit feltűnik rajta, ahogy végigsimítok a haján. Egy kis időm még van; így, nyugalomban; mellette; lopott békés pillanatok. Mostanság nem sok ilyenünk akad. Bár a mostanában nem biztos, hogy a megfelelő szó, azt kéne mondanom, hogy több, mint fél éve próbálunk a lopott pillanatainkból megélni.
Összerezzen. Kezdődik.Látom az arcára kiülő izzadtságcseppeket. A szemei a lehúnyt pillák alatt őrült táncba kezdenek.
Tehetetlen vagyok. Annyiszor néztem már végig a szenvedését. Az első estéken még gyorsan felvertem, de azzal sem segítettem. Csak azt értem el, hogy szégyenkezve, a sírását leplezve elfordult tőlem, és tovább szevedett egyedül. Azóta megtanultam, hogy ha végigszenvedem vele ezt az egy órát, míg az álma tart, ha megvárom az első könnycseppeket, akkor utána már a kifáradt nyugalom jön.
Sosem mondta el, hogy miről szólnak az álmai, de nem is kellett. Arról a 7 hónappal ezelőtti eseményről mindenki tud. Senki sem beszél róla, de mindenki tudja. Ismerjük az árát annak, amit meg kellett fizetnie azért, hogy köztünk maradhasson. Az már a sors iróniája csak, hogy ugyanazzal büntették, mint amiért bűnhődnie kellett. És mindezt miattam. Mert én azon az estén nem bírtam a seggemen maradni, és le kellett őt cipelnem a Hell-be.
Forgolódik. A takarónk már a földön hever, groteszk szájként vigyorog rám az egyik gyűrődés. Nem is érdemlek mást, csak egy lenéző vigyort. Nem elég, hogy miattam szenved, de még segíteni sem tudok. Jin, miért zársz ki? Miért nem beszélsz velem? Jogom nincs rád erőltetni, hogy mondd el, de úgy szeretném. Talán elindulnánk a gyógyulás felé, ha megbeszélnénk. Így csak szenvedünk mindketten.
Te szenvedsz, mert el kellett szenvedned azt, én pedig szenvedek a bűntudattól, mert akkor este idióta voltam.
Egészen addig nagyon titkolóztunk, mindenki szemében csak jó barátok semmi több. De a hülye fejemmel panaszkodtam a sok hazudozás miatt, amiket elkövettünk, hogy a titkunk titok maradhasson. Azon az estén már nem bírtam tovább, mire hazaértél már részeg voltam, és hisztis, nagyon hisztis. Nem tudtál velem mit kezdeni, és féltél is, ezért jöttél utánam. Nekem annyi sem volt elég, hogy végre együtt mutatkozunk, csinálnom kellett a fesztivált. Félmeztelenül ültem az öledben. és hiába tiltakoztál megcsókoltalak. Ezt a pillanatot kapta el valami szemfüles fotós.
Ki simítok egy csapzott tincset a szemedből, de most nem hogy, nem mosolygsz, még el is kapod a fejed tőlem. Ez most öntudatlan mozdulat, de félek, ez az igazi. Engem okolsz, igaz Jin? Hiába, hogy színleled, hogy nem az én hibám, tudjuk, hogy miattam volt az egész.
Magadat feláldozva védtél meg, hogy engem ne bántson. Fontosabb voltam neked, mint saját magad. Mindent megtettél, hogy ne derüljön ki, ki az a másik fiú veled a képen. Óriási szerencséd volt - ezt mondtad, mikor együtt néztük a fotót, amin az öledben ülök, és előre hajolva csókollak. Előrehajolva, a hajam biztos rejtekében.
Persze Johnny nem hülye, eléggé nyilvánvalóvá tette, hogy mindent tud. Mióta "visszajöttél" nem volt Akame-moment, nem lesz közös szóló, nincsenek közös felvételek. Mindent meg kell tennünk Akame halálának bebizonyítására.
- Tudod, kicsim - suttogom, miközben az eszembe vésem minden kíntól torzuló ráncodat; minden izzadtság cseppett, amik most már talán sosem fognak a szenvedély miatt végigfolyni a mellkasodon; minden remegést, ami végigfut rajtad, ahogy az álomban újraéled azt. - Tudod, kicsim - érzem, ahogy végigfolyik egy könnycsepp az arcomon. Dühösen törlöm le, ehhez nincs jogom. - Félek, hogy rövid időn belül, már nem csak színlelni fogjuk, hogy Akame nem létezik. Olyan nagyon félek, hogy eltaszítasz magadtól, ha már nem bírod tovább tettetni, hogy nem engem okolsz. Jin, segíts nekem, hogy túlélhessük ezt!
Utolsót remeg a tested, nézem a könnyeid, tudom, hogy elérkezett az idő, hogy kimerült, mély, álomtalan álomba zuhanj. Remegő lábakkal feltápászkodom, az elmúlt egy órában mozdulatlanul ültem, összefont lábakkal. Felkapom a halvány reggeli fényben már szelídebben mosolygó takarót, és megunkra terítem. Ahogy melléd bújok, és átölellek olyan érzésem van, mintha egy kómás beteget ölelnék. Ilyenkor mindig eszembe jutnak a lenéző pillantások, amiket a hátad mögött vetnek rád a többiek, ha nem érsz be időben a munkába. Olyan szívesen vernék le neki egyet, és köpném oda nekik, hogy próbáljanak ők felkelni frissen és időben egy-egy ilyen éjszaka után. De nem tehetem. Előlünk elzárva, magadban szenvedsz, nekünk esélyünk sincs segíteni.
Simogatom a hideg izzadtság miatt borzongó tested, és önkéntelenül bukik belőlem a dallam és a szavak:
I don’t wanna cry alone
Help me out, Search my light
Please take me back home
I don't wanna cry alone...


________________________________________
A dalszöveg a Rescue című KAT-TUN számból van. Még mindig nem tetszik a dallama, de a szöveg gyönyörű lett...
Fordítás Marcsika ügyeskedéséből:
Nem akarok egyedül sírni
Segíts rajtam, keress meg
Kérlek, vigyél innen haza
Nem akarok egyedül sírni

 
 
Location: suli labor...
Mood: lonelylonely
Music: KAT-TUN - On My Mind
 
 
 
kincskereso: Akamekincskereso on March 4th, 2009 02:42 pm (UTC)
Ez gyönyörű volt... Rövid, de annál tartalmasabb, és huhh. Nagyon tetszett. Szerintem egyértelmű a sziccsuéssön, Akame lebukott, majd Jin is, Johnny ölébe... Szegény kicsi Kame-chan pedig magát hibáztatja T_T ilyenkor vágnám le annak a kreténnek a farkát

Köszönjük a történetet Drágám! ^^
さっちゃん: Akame sleeping... sshhcsaca on March 4th, 2009 06:55 pm (UTC)
Köszönöm Édes *a legszebb kedves mosolyával néz Rád* mindig Te nyugtatsz meg a legjobban hogy nem szar az amit csinálok T_T
arigatou ^^
kincskeresokincskereso on March 4th, 2009 07:33 pm (UTC)
várom azt a pillanatot, amikor a képedbe röhöghetek, hogy "na, ez szaaaar vooolt!!!" xD de még nem jött el ennek az ideje, és van egy olyan érzésem, hogy nem a közeljövőben fogja elhagyni ez a mondat csodálatos ajkaimat ^^
Szeretem, ahogy írsz. :) Chuu~ Napsugaram. ^^
マルチ / Marcsika: [KAT-TUN] K-T ♥marcsi568 on March 4th, 2009 03:33 pm (UTC)
Ájj... szegény kicsi Jin, hát jajj :// Baszkiii.. Pedig már kezdtem megkedvelni Dzsanit.. Múltkor olvastam az aranyköpéseit, amiket különböző műsorokban elejtettek a srácok, és nem semmi az öreg xD De most... NEM, nem kellett ilyet áttélnie soha egyiküknek sem, ilyenféle büntetés nem létezik. *próbálja elfojtani azt a hangot, ami azt suttogja, h de.. de nem tudhatom..* Remélem bazz, m most az volt az első ami eszembe jutott, h... hiszen hibázott... de az öreg, már túl idős, és Ryo sem chibi... bazzzzz....
Szép lett~ <3 Köszike, h olvashattam :)

Néé, és ott a nevem xD
さっちゃんcsaca on March 4th, 2009 06:54 pm (UTC)
Én köszi, hogy megint olvasol miattam Akamét... ^^
És nem, Ryo ilyesmit nem engedne, ne is gondolj rá! Verd ki a szép bucidból ezt a nagyon csúnya képet, és térj vissza a Believehez rózsaszín flitterezni, én is azt tettem, miután megírtam...

persze, hogy ott :P
マルチ / Marcsika: [KAT-TUN] K-T ♥marcsi568 on March 4th, 2009 08:28 pm (UTC)
Jaja, mikre rá nem veszem magam, csak miattad :P
Oké, nem gondolok rá... Arra gondolok, h szép az élet, igazságos, és boldog.. jah, meg rózsaszín :D
leila84leila84 on June 5th, 2009 07:28 pm (UTC)
Na már msn-en kifejtettem vagyis éppen hogy nem,mert nem találtam rá megfelelő szavakat azon kívül hogy nagyon jó...és társait ismételgetve. xD
Mit is mondhatnék? Nagyon jól megfogalmazott fic és igazán művészi.:D Ősszintén mondom ilyen Akame fict nem olvastam még ami ennyire megindított volna. Lehet azért mert a tegnapi cikk is rátett egy lapáttal hogy jobban átérezzem. Olyan élethű. Gonosz módon picit örülnék ha így történt volna.... az Akamés rész persze. Nagyon tetszik,és...annak ellenére hogy igazából semmi cselekvés nincs benne csak egy szemszögből mutatod be Kaméjéból. Gratulálok!
Nah aszem kb. ennyi a kritika...és még több ilyet!!! Jin szemszögéből nem írtál egyet? :)
さっちゃん: Jinjincsaca on June 5th, 2009 07:38 pm (UTC)
awh, nem szeretem szenvedtetni a Drágát... plusz talán nem is tudnám megírni... fogalmam sincs milyen érzés lehet ha "megerőszakolnak", hogy mit írezhet valaki aki ilyesmit szenvedett el... Kame szemszögét egyszerűbb volt írni...
örülök, hogy tetszett, és hogy megindítónak találtad... reméltem hogy sikerült valamennyire átadni az érzéseket, így is hogy történni véglis nem történik semmi.
köszi <3
shiroiamy: Kame-chanshiroiamy on June 12th, 2009 04:49 pm (UTC)
Ez... szomorú volt. És Jin olyan édesen lonely a mood themeden!!!!! Írhatnál neki egy folytatást, hogy jó vagy rodsz sül-e ki ebből.
さっちゃん: Akamecsaca on June 24th, 2009 04:56 pm (UTC)
Hm erről én miért nem kaptam mailt? *kinyújtja a nyelvét az ljnek*

örülök hogy tetszett, vagyis hát hogy érzelmeket váltott ki ^^ Szomorú, az, ezután kell egy jó nagy adag ARashi nekem is mikor elolvasom.
Folytatást nem ígérnék, mert a naiv gondolatokat is sikerült elrontani szerintem a folytatással. De majd egyszer igérem írok már végre boldog akamét is ^^
A mai nap folyamán meg még remélem felnézel majd hozzám, mert elvileg lesz egy kis meglepi féleségem ^^