?

Log in

No account? Create an account
 
 
20 May 2010 @ 01:01 am
Érdekes tények Shoról  
Hoztam nektek egy rakat érdekes tényt Sho-chanról~ Az elején újabbak vannak, a vége felé viszont egyre régebbiek, szóval azok közül már nem minden igaz, de érdemes elolvasni~
Az én drága Arashival ismerkedő fiatalkáimnak pedig kötelező :D
Ohno és Nino dolgait is feltették már, majd egyszer hozom azt is~
Most egyelőre akkor Sakurai-sama és a tökéletesen bénaság története ^^1. Együtt ittak Aiba-channal, mikor elmentek Ausztráliába egy USG felvételre, de Sho másnapra annyira másnapos volt, hogy teljesen felpuffadt képpel ment a felvételre és a menedzserük jól megszidta. Aiba-chan persze nem kapott semmit xD (Oshaerism: 4th April 2010)
2. Amikor kicsi volt annyira picike volt, hogy az anyukája még orvoshoz is elvitte, hogy megnézesse, nincs valami baja. Kisebb volt, mint Chii :D
3. Azokat nőket szereti, akik ugyanolyan értékeket képviselnek, mint ő. (WITH Magazine: May 2005 issue)
4. Nagyon tiszteli Ohno-sant, mint az Arashi vezérét.
5. A tagok nem hagyták őt menni készülődni a szólójára, és még azzal is szívatták, hogy pisilnie kell-e mennie. (Nagoya con MC: 17th Jan 2010)
6. Nem szakítana azonnal a barátnőjével, ha rájönne, hogy megcsalta őt. (Utaban: 2nd March 2010)
7. Ő vetette fel az ötletet, hogy ássanak el valamit és ültessenek fölé egy fát, mikor vége lett a Mayonaka no Arashinak, ezért neki kellett cipelnie az időkapszulát, de egész úton panaszkodott. Ez annyira tipik Sho XDD (Mayonaka no Arashi, final episode)
8. Most már több külön szám van, amit Sakurap-ként emlegetnek, de régebben ő tényleg azt szerette volna, ha ezek Arashi számokként jelennek meg. (Wink Up Magazine: Feb 2002 issue)
9. Őt és a húgát “Tengeri vidra testvérek”-nek hívták, mert nem ettek mást csak Manila kagylót, amikor elmentek Mie prefektúrába. (Popolo Magazine: May 2010 issue)
10. Az anyai ági nagypapáját igazán jóképűnek tartja, és sajnálja, hogy ő sosem lesz olyan férfias, mert az apukájára hasonlít. Ez mekkora oltás xDD (Popolo Magazine: May 2010 issue)
11. Egy hónapig nem játszhatott semmilyen játékban a VS Arashiban, mert túlságosan sokat veszítettek miatt. Failing!Sho <3333 xD
12. Mindig komolyan próbálkozik, hogy sikerüljön megcsinálnia egy hátraszaltót, de a végén miután nem sikerült xD mindig azt mondja, hogy „Csak nem akarom megcsinálni.” Hogyne baba xD
13. Elhagyott egy extra ruházatot, ezért végül egy trikóban kellett lennie a koncerten. ??? Akarom az 5x10 extrákat végre subballll (5x10 Nagoya con: 17th Jan 2010)
14. Hamis farmerokat szokott viselni, amik amúgy melegítők. (Music Lovers: 17th Aug 2008)
15. Azért hívták Bambinak, mert az első fogai hasonlítanak a mesebeli őzre. x’DDD Jaj, ez annyira jogos, akkora fogai vannak :D (Kisarazu Cat’s Eye)
16. Nagyon izgult, mikor este kellett biciklizni a “Mayonaka no Arashi”-nak abban a részében, mikor először ment egyedül. (Arashi 10th year Anniversary warm-up article: full translation)
17. Azt mondta, lejátszaná egy randin a Love so Sweet-et. (Duet Magazine: Mar 2010 issue)
18. Azt szokta mondani, hogy amikor egy ember betölti a 24. életévét, ő már teljesen felnőttnek számít, de valamennyire módosult ez a nézete, mikor Ohno lett 24. x’DDD Ezt valamit megértem xDD (PIKA☆☆NCHI Double Secret Talk)
19. Az “Abunai Keiji” mangát, amit Ninótól kapott haszontalannak tartotta, mert Nino csak a 4,5,6 köteteket vette meg neki, az első hármat nem. Nino persze erre csak ennyit mondott: „Vedd meg magadnak!” Ez meg tipik Nino xD (Oricon Style Magazine: April 2005 issue)
20. Még mindig rémálmai vannak a híres átlátszó fellépő ruha miatt. Nekem is lenne xDDDD
21. Indiából füstölőket hozott szuvenírként a többieknek, akik megkérték, hogy égessék is el őket, de aztán mindenki panaszkodni kezdett, hogy milyen büdösek. Failing!Sho <333 xD (Hanamaru Cafe: 12th Feb 2010)
22. Egész végig röhögött az egyik koncerten, miután rájött, hogy Aiba-channal egyszerre hibáztak. Mivel Sakuraiba~~ A Monster felvétele alatt is ugyanazt hibázták xD (5x10 Nagoya con: 17th Jan 2010)
23. Pegazus akart lenni, mikor kicsi volt. (MMA)

1. Általános iskolás kora óta szereti az R&B-t és a Hiphopot, de mikor rájött, hogy hallgatni és csinálni nem egészen ugyanaz, akkor kijelentette, hogy japán nyelven rapet írni egészen nehéz. (JUNON Magazine: Jan 2000 issue)
2. Egyenesen fürdeni ment az egyik koncert után, mert korán kellett távoznia, de a többiek erősködtek, hogy megvárják őt a pezsgővel, viszont ő nem tudott róla, így szó nélkül elment. Ez annyira Arashi. Itt kezdődik egy banda (Wink Up Magazine: Dec 2007 issue)
3. Bele akarták vonni egy írásbeli beszélgetésbe, amit Ohmiya kezdett el az egyik kottaállványon a stúdióban. A levelezés így kezdődött: Ohno „Nino, mennyire szeretsz engem?” Nino: „Nagyon nagyon szeretlek.” Ohno: „És te Sho-kun?” … De Sho nem válaszolt, hanem bűnözőknek hívta őket, amiért a kottaállványt átalakították egy Arashi üzenő fallá. Imádom Ohmiyát és ennyi xDDD (Zoom In Saturday: 23rd May 2009)
4. Panaszkodott miatta, hogy amikor bevallja egy gyengségét, a producerek azonnal rákapnak és még többet csináltatják vele. Mert Failing!Sho <33333 (Oshaerism: 24th Aug 2008)
5. Bevallotta, hogy férfiként szereti a nőkön a miniszoknyát és a hálós felsőket. Hát még ha Aiba-chanon vannak ezek :D (An An Magazine: Feb 2010 issue)
6. Megkérte Ninot, hogy vegye őt feleségül, mert szerinte Nino jó férj lenne, hiszen folyamatosan főz. Na… ez… Tessék In His Care xDDD Bár az a Sho szerintem inkább lenne a férj xD (MMA Boat Club Saga)
7. Minden Arashi no Shukudai-kun staff tagnak írt egy köszönő levelet, mert szerinte csak annak köszönhető, hogy most már csinálhatnak „variety show”-kat, mert a ugyanazzal a stábbal dolgoznak a „C no Arashi” óta. (Myojo Magazine: Jan 2007 issue)
8. Azt mondta, nem bánja, ha viccet csinálnak belőle, ha másokat boldoggá tesz vele. (Orista Magazine: Mar 2010 issue)
9. Azt mondta, hogy amikor Hokkaidon koncerteztek, öten mindig csak olyan éttermekbe mentek, ahol egyél-és-igyál-annyit-amennyit-bírsz akciók voltak, de a 10. évfordulós turnén végre egy sushi étterem mellett döntöttek, és akkor azt gondolta: „Végre eljutottunk idáig!”, de végül a stáb álta a számlájukat. (Ousama no brunch: 16th Jan 2010)
10. Ő árulta el azt a titkot, hogy az egyik koncert alatt Ohno nem tudott átöltözni időben, így egy szál alsó nadrágban volt a színpadon. Mennyire lehetett ez titok több ezres közönség előtt? x’D (Duet Magazine: Aug 2006 issue)
11. Elmagyarázta egy műsorvezetőnek, hogy ők azért küldenek mindig külön virágokat, ahelyett, hogy egyet küldenének „Arashi” név alatt, mert ők a barátai, vagyis sokat jelent nekik, így szívesen fizetnek többet az ilyen dolgokért. (Waratte Iitomo: 10th Jan 2010)


1. A 2002-es nyári turné alatt beszélt álmában. Ohno-san, aki egy szobában volt vele, tisztán hallotta, hogy azt mondta „Hagyjátok Aibát aludni!” Ő viszont nem emlékezett semmi ilyesmire. Mert Sakuraiba~
2. Nem eszik étkezések között.
3. Amikor egy Myojo újságnak való fényképezéshez elvitték őt Izu onsenbe, rájött, hogy 10 évvel korábban voltak ott a családjával, ezért felhívta az anyukáját, hogy elújságolja neki.
4. Az Arashi Autó, ami felszedte őket forgatások előtt, mindig Oh-chan után ment Shohoz, és egyszer mikor kinyitotta az ajtót látta, hogy Oh-chan lába a menedzserük fején volt. xDDDD
5. Az egyik Mayonaka no Arashi-ban azt jósolták neki kártyával, hogy évet kell majd ismételnie. (Persze mind tudjuk, hogy ez nem valósult meg.)
6. Az öccse ‘Kisarazu Cat’s Eye’ után, mindig Bambinak hívta őt.
7. Olyan jók voltak az eredményei, hogy a tanárai ajánló levelet írtak a Keio Uninak, hogy felvegyék őt.
8. Az édesapja fiatalkorától Keio-s volt, de a Todai-on (Tokyo Daigaku – Tokiói Egyetem) diplomázott, és most egy poltikus. Az édesanyja Angol irodalmat tanít. Van egy nála öt évvel fiatalabb húga, akit Mainak hívnak, és egy Shuu nevű öccse, aki 13 évvel fiatalabb nála.
9. Aiba-chan és Oh-chan hatására már kevésbé előretervezős.
10. A Nyári koncert MC része alatt nagyon ideges volt, mert annyira hallotta a fanok beszélgetését, mintha közel lennének hozzájuk.
11. A „milyen az ideális barátnő” képe egészen hasonlít Ohnoéhoz.
12. Mostanában már úgy látszik, hogy Aibát szereti a legjobban, és ezért még az „ex-szereleme” Nino is féltékenyen panaszkodott. xDDD Az egyik árpils DUET fotózás után Ninoval távozott, de aztán visszajött egyedül, hogy inkább megvárja Aibát.
13. Csatlakozott a „Boy’s Brigade”-hoz, de három nap után kilépett, mert erőszakoskodtak vele. Huh, ha jól emlékszem ez rögbi? Valamikor mondta Sho, hogy mit sportolt három napig, de nem emlékszem oO
14. Csak júniusban tudta meg, hogy Ninoval fognak debütálni. Jó, hát Aiba-chan Hawaiira indulás előtt két nappal xDD
15. Sokat edz, hogy izmos legyen.
16. Gyorsan gondolkodik. Mert Graduated Aidoru<33333
17. Senpainak tartották őt a juniorok között, mielőtt megalakult az Arashi.
18. Egészen jóban van Imai Tsubasával, de ebben közrejátszik az is, hogy a neveikben venne van a 井 és a 羽 kanji.
19. „Zongora Királynak” hívták a Music Jumpban.
20. Nagyon szörnyűséges lesz, mikor dühbe gurul. Ezt annyira nem tudom elképzelni
21. Az egyetemi első napján megkérte Ninot, hogy segítsen neki, mert nem tudta megkötni a nyakkendőjét.
22. Szereti női előadók dalait énekelni a KTV-ben, mint pl Amuro Namie számait.
23. A Sakurai csalá férfi tagjának a monogramja S.S.
24. Annyira szereti a „Frisk” nevű édességet, amiben borsmenta van, hogy naponta megevett egy dobozzal régebben.
25. Szeret mangákat olvasni alvás előtt. És naponta három újságot, az egyik Times

1. Az édesapja kormány tisztviselő, az édesanyja professzor egy híres női egyetemen (valamint egy óriás vállalat örökösnője). Az egész családja tudósokból és szakemberekből áll. Csak ő lépett be a szórakoztató iparba a Sakurai családból, de a szemléletei és a hatások, amikkel a körülötte lévőkre van, ugyanolyanok, mint a családjáé.
2. A junior időszakban annyira picike volt, hogy még a mame becenevet is ráaggatták, mai babszemet jelent.
3. Mindig segített az öccsének a tanulásban, ha volt ideje.
4. 15, 16 éves korában ő volt az egyedüli Junior, aki kimerte mutatni az NTV a „foga fehérjét” is, hiszen igazi lázadó, nagyszájú fiú volt.
5. Az iskolai barátai mindig „SakuSho”-nak hívták őt.
6. A titka a sikeres tanulásban? Akármikor elérkezett a vizsgaidőszak, áttettetett és lemondatott minden fellépést és felvételt, amije csak volt, és vagy otthon vagy a könyvtárban töltötte az idejét tanulással. Bármilyen munkával kapcsolatos dolgot csak a vizsgaidőszakok végén vállalt el.
7. Csak is az MTV-t és a Doscovery Channelt nézi a TV-ben.
8. A Newsweek a kedvenc újságja.
9. Nem tud úgy elmenni aludni, hogy előtte ne olvasott volna. Ez nem csak szórakoztató irodalom lehet.
10. Régebben nem érezte magát elég magabiztosnak ahhoz, hogy levegye a pólóját egy fotózásért, de persze, ha kérték, akkor megtette.
11. Az ideális lány? Édes, egyszerű, okosan-öltözött (semmi spagetti pántos felső, semmi egyberészes rövidruha, semmi kint van a segged belőle cucc, és semmi túl feszes felső etc.), nem dohányzó, nem híresség, és legyen esze valamint független gondolkodása. oO Na, ha ilyen nőt találnak neked a japán társadalomban édes…
12. Ha sok szabadideje van, akkor internetezni szokott. Keresi Karakó Gabriella-chant xDDDDD
13. Nagyon érdekli a történelem, és remélte, hogy miután megszerezte az egyetemi diplomát közgazdaságtanból, majd elkezdhet a történelemmel is foglalkozni.
14. Amikor elkezte a Keiot, azt terjesztették, hogy többet lehetett őt ott látni, mint felvételeken, aminek hatására sok fan jelent meg a sulinál.
15. Kisebb bosszúságok miatt könnyen dühbe gurul.
16. Volt egy incidens még a junior idejében, amikor meglátta, hogy iskolába menet egy fan fényképeket csinált róla. Ahelyett, hogy ignorálta volna, odament hozzá és elkapta a lány kameráját, majd levágta a földre, és leszidta a lányt. Közölte vele hogy a Johnny’s szabályai szerint tilos az idolokról képeket csinálni, mikor nem valami munka ügyben vannak.
17. Volt egy másik eset is, mikor a Keio kapujában összegyűlt egy rakás lány, és neki álltak sikítozni, mikor meglátták őt. Amikor áthaladt a kapun megfordult és rájuk üvöltött, hogy „URUSAI YO!!” (Fogjátok be!), mire nem sokra rá az összes felszívódott, így már csendben mehetett be az egyetemre.
18. Mindent komolyan vesz.
19. A gyerekkorát nem kicsit nyomás alatt töltötte, hiszen ha a szüleid politikusok és egyetemi professzorok, akkor tőled is elvárják, hogy te is valami felsőbb pozícióban helyezkedj majd el.
20. Azért választotta a szórakoztató ipart, mert mindig is táncolni akart. Amikor csatlakozott a JE-hez természetesen a barátai és a támogatói boldogok voltak, de a szüleit nem egészen. Sho miatt „köreikben” elkezdték lenézni az EGÉSZ Sakurai családot, hiszen mi az, hogy egy olyan hihetetlenül tehetségesnek és okosnak született fiú ilyen „alacsony szintű” munkát választ, mint a showbiznisz. Tehát Sho junior napjai nem voltak túl fényesek, ha a családját nézzük.
21. De végül bebizonyította, hogy képes rangos és tiszteletet kiérdemlő fiatalemberré válni, annak ellenére is, hogy idolnak állt. Több időt töltött a tanulással, mint a karrierjével, és még Johnny-san is segített neki abban, hogy a tanulmányainak megfelelő munkatervet tudjanak neki kidolgozni.
22. Volt egy olyan eset is, hogy a „Heaven Cannot Wait” (A Menny nem várhat) dorama forgatása közben, mindent ott hagyva elment órára. A rendező magát Johnny-sant hívta fel, és panaszkodni kezdett, hogy Sho eltűnt (tehát bajba akarta őt keverni), de Johnny-san csak annyit mondott, hogy: „Azért lépett le, mert órája van. Várjátok meg, amíg visszajön!” <33333333
23. Őt tartják az egyik legkeményebben dolgozó idolnak, és nem csak JE-sek közül. Éppen ezért a fiatalabbak nagyon tisztelik őt, és senki sem akar vele összeveszni vagy felidegesíteni őt.
24. Sakurai-senpainak, vagy Sakurai-samának is hívják extrém helyzetekben. Ajj, látni akarom, amint Hakamában, igazi japán férfiként áll a családjával valami templomban. Sho a tökéletes japán férfi
25. Sok Arashi fan szokta azt mondani, hogy Sho barátságtalan, amiért odamondogat néha, és leveszíti a hidegvérét bizonyos helyzetekben, de ha a múltját nézzük, akkor igenis meg lehet őt érteni ezek miatt.
26. Kivívta a szülei és a köreik tiszteletét is, amikor kitűnővel végzett a Keion közgazdaságtanból.
27. Mivel hivatalosan is „Bachelor of Economics” minősítéssel végzett Ez talán a mi summa cum laude-énknak felel meg. És annyit tesz, hogy a Közgazdaság mestere végülis a családja is tudja már, hogy valahogy legalább tervezi, hogy részt tud majd venni a gazdasági munkákban is, ha arra kerülne a sor.
28. Mindig is úgy állt hozzá, hogy ő a Keion egy tanuló, nem pedig idol.
29. Először senki sem mert vele barátkozni az egyetemen, hiszen híres idol volt már akkor is, de már az első angol óra végére sikerült összeismerkedni két lánnyal, akikkel végül jó barátok lettek.
30. Attól kezdve is utált egyedül lenni, így mindig a barátaival töltötte az idejét, akik végül már majdnem hogy a testőrei lettek.
 
 
Mood: crappysehogyse
Music: DBSK - Paradise
 
 
 
huge yellow fruit: G-Dragon: My name is GD baby *_*elasticbanana on May 20th, 2010 06:57 pm (UTC)
hai <3