?

Log in

 
 
27 October 2010 @ 11:14 pm
Joey anyukája újra~  


Beszélni Joey távozásáról lehetetlen volt anélkül, hogy megemlítettem volna Jin-kun amerikai turnéját, így miután megírtam a bejegyzést, rengeteg támogató üzenetet és kommentet kaptam; igazán megdöbbentő volt.
Sok üzenetben állt az, hogy Jin-kunt nagyon könnyen félre lehet ismerni; igazán boldogok vagyunk és hálásak a jó dolgokért, amiket írtatok róla. Jin-kunt tényleg igazán szeretik, ne?


Ez egy igaz történet.
Amikor először találkoztam vele, éppen azelőtt volt, hogy a KAT-TUN debütált volna; olyan 50-60 tehetség között volt ő is, mind juniorok, de körülötte igazán ott volt a sztár aura. Habár, mikor a többi fiatal vidám és mosolygós volt, és meg akarták ismertetni magukat, ő visszafogott volt, mikor az "otsukare sama desu"-t mondta, és egyenesen a szemembe nézett...
Tetszett nekem, hogy természetes volt, és hogy nem próbálta behízelegni magát. De ugyanakkor azt is gondoltam, hogy "magányosnak tűnik...", vannak jó barátai, akikkel jól el van?
Sok évvel később tehetségeket kerestem Amerikában és Japánban, és akkor ismét azt gondoltam, hogy neki megvan az a különleges sztár aurája.
De mivel ő olyasvalaki, aki ilyen természetes, és nem tettet vagy hízeleg, az is a valóság, hogy lehetséges, hogy nem nyeri meg azokat, akik mások előtt jó színben akarnak feltűnni.
Az, hogy egy ember sikeres lesz-e, attól függ, hogy mennyire dolgozik keményen és milyen emberekkel találkozik.
Igazán kihasználni a felmerülő lehetőségeket, ahhoz kitartás és kemény munka szükséges. És ha a rajongói, a családtagjai és a barátai megadják neki a támogatást, akkor semmi sem mehet rosszul.
Mivel ő különleges ember, ezért gondolom, hogy az egyedülálló zseni Johnny-san engedélyezte ezt a rendkívüli helyzetet.
Még azok a leszóló riportok is el fognak tűnni, ha sikerrel jár. Akkor biztosan minden rendben lesz.
A mostani turnéval kapcsolatban, amit nem csak LA-ben, hanem más városokban is tartanak; csak kis számú amerikai ember érdekelt az ázsiai dolgokban, ezért egy kicsit lehet aggódni. De ha ő a "Fejlődés"-t tartja szem előtt, akkor minden rendben lesz. Ha lesznek olyan riportok a médiában, hogy kevés a közönség, akkor mi mondhatjuk, hogy "Ez most Jin kihívása". Sok japán előadó próbált már betörni Amerikában, de egyikük sem járt sikerrel.
Még ha a közönség, akik elmennek Jin koncertjére csak egy helyet töltenek is meg, szerintem ez a módja annak, hogy egy előadó fejlődni tudjon, vagy hogy emberként is alakuljon. Amerika egy szigorú hely. De ha Jin nem adja fel, szerintem az igazi rajongói nem fogják elhagyni őt.
Mert a többi Johnny'-s tehetség sosem fog megismerni ilyesmit, nem?
Ők minden alkalommal olyan helyen lépnek fel, ahol a jegyeket mindet eladták.

Még egy másik történet.
Joey szeptember közepe környékén, adta elő a "Tumbling"-ot, nem igaz?
Mikor hazaért, kapott egy képes üzenetet a barátjától. A képen a FLASH című lap főcíme volt, "Akanishi Jin lányokkal mulatott az AZABU JUBAN fesztiválon". Joey is rajta volt a képeken, habár az arcát kikockázták, de mégis felismerhető volt. Egy ilyen mailt küldtek neki.
Azonnal elmentem a boltba és megvettem a FLASH-t.
Mondtam Joey-nak, hogy "Még ha a te arcod most ki is takarták, előbb vagy utóbb nem lesznek ilyen kedvesek, vigyázz mit csinálsz, ne okozz bajt azoknak, akik aggódnak!"
Joey azt felelte: "Igen, tudom, nagyon sajnálom. De nem csináltunk semmi rosszat. Jin nem hozott semmi lányt magával. Az egy barát, aki a képen van, és a lány barátja ott van mögöttünk, ő is Jin haverja. Mindannyian kevert vérűek vagyunk, vagy nemzetközi iskolában tanulunk, ezért vagyunk ilyen látványosan barátságosak egymással. Jin és Yamapi barátjának az apukája egy boltot működtet, és csak segíteni mentünk. Ennyi."

Joey tényleg az igazat mondta.
Még, ha csak szórakoztak is a barátaikkal, ez egy jó üzlet, nem lehet tenni ellene, lefotózták őket. Hát, ha ők képesek felfogni ezt, és úgy élni, hogy nem veszítik el a becsületességüket, akkor én megnyugodtam.

Ma, izgatottan beszéltem Jin-kunról.
"YOU, fejezd be a blog írást!" (Johnny-sant imitálja <3333)

CrediT


Ez a kép az ugyebár, és mondtam, hogy az Akanishi rokon Joey XDDDDDDDDDDDDD

Köszönöm Joey mum I love you <3 mindent megerősítettél, amit én hiszek Jinről <3 Akkora fan lettem, pedig fogalmam sincs, ki ez a nő xDDD

A chibi babám, amint magányosnak tűűűűnik~~~
 
 
(Deleted comment)
さっちゃん: {Kazu} Mabushi husicsaca on October 27th, 2010 09:20 pm (UTC)
Te kis csókos xD
(Deleted comment)
さっちゃん: {Jin} MyMaNcsaca on October 27th, 2010 09:25 pm (UTC)
FAN, ennyi teljes fan x'D Tuti, nem fog többet írni, de nem baj, imádtam <3

*eregeti a pink szivecskéket*
marlenem: jin - that deserves a clapmarlenem on October 27th, 2010 09:28 pm (UTC)
:"DDDD Ez a nő! Több ilyen kellene Japánba (vagy ahol lakik). Akik végre kontrasztot állítanak a pletykalapokkal szemben. Mert úgy könnyű rossz fényben feltűntetni egy idolt, ha a bulvár összeirkál, amit akar, a JE meg szart se csinál, hogy eloszlassa a rémhíreket (hacsak nem ők fizetik bele azokat a szarokat a magazinokba, hogy ezzel is reklámozzák a srácaikat...) :X

Mennyi igazság benne van a cikkben, ami egyébként nem látszódik Jinen a kamerák előtt, de néha el-el lehet kapni egy-egy megnyilvánulást/reakciót, amiből kiderül, hogy ő másmilyen .__.
さっちゃん: {Jin} MyMaNcsaca on October 27th, 2010 09:32 pm (UTC)
Jelenleg nem tudom, hol, de az biztos, hogy sokat laktak LA-ben. Szóval ő igazi nemzetközi~ És i love her xD <333

Nagyon jó volt végre hallani valakitől, úgy Jinről, hogy az őszinte, és nem ilyen pletykalapos, vagy érezni, hogy lefizetett cucc.

Igen, és most annyi mindent megerősített vele kapcs, amit már éreztem, de sose volt biztos <333

*szerelmes*
marlenem: jin - that deserves a clapmarlenem on October 27th, 2010 09:46 pm (UTC)
Jin egy szeretnivaló, édes, törődő srác ♥ Tényleg annyira jó ezt végre mástól is hallani, akinek a szava sok emberhez elér. Mert tényleg, Ő ismeri, a paparazzi meg.... most bebizonyította, mennyit ér egy paparazzi... :x
theblackheat: Jin cutetheblackheat on October 27th, 2010 10:31 pm (UTC)
én is kezdem fannolni Joey mamát :3
isteniek ezek a bejegyzések +____+ "Jin és Yamapi barátjának az apukája egy boltot működtet, és csak segíteni mentünk. Ennyi." awwwwwwwwwwwww megzabálom őket X3 De ha még is az lett volna h lementek csajozni a fesztiválra és a szatyorban sört cipeltek magukkal az se érdekelne különösebben, ELVÉGRE felnőtt emberek, azt csinálnak amihez kedvük van :P

köszi <333333333
さっちゃん: {Jin} MyMaNcsaca on October 27th, 2010 10:34 pm (UTC)
Nagyon lehet :DDDD
Aha, semmi köze nem lenne hozzá a médiának, addig míg nem rendeznek jelenetet valami nyilvános helyen, és égetnek le mindenkit :/ Magánélet...

Szeretjük <333
theblackheat: JKtheblackheat on October 27th, 2010 10:50 pm (UTC)
ja meg még mindig azon agyalok h mit értett az alatt h ilyen látványosan barátságosak egymással oO???? akkor a mi hungarikumunk h megöleljük és megpusziljuk egymást már perverznek számít??? Đ:
さっちゃん: {Jin} MyMaNcsaca on October 27th, 2010 10:58 pm (UTC)
Hát azt, hogy a Japánok ugye nem érnek ilyen látványosan egymáshoz, meg a lányok nem ölelgetik a fiúkat, szerintem ilyesmi. A japán mércéhez mérten gondolta, hogy ezek az international barátságok nem japánosak.
theblackheat: Akanishietheblackheat on October 27th, 2010 11:10 pm (UTC)
-_____________________-
ezen a 2 képen semmi megbotránkoztató nincs , szerintem....
a másik sokkal intimebb, amikor a Beny (v hogya rákba hívják)-kal elment sörözni aztán már egyből összeboronálták őket =.=

kelleni fog az a kis turné, ott majd nem fotózgatják fellépések között, v ha leszalad a boltba cigiért.

Joey mama azért alábecsüli a rajongókat XD oké nem lesznek DOMos koncertjei. egy 2000-3000 ezer fő náluk biztos semmiség, de ezt most majd többször is elismétli különböző városokban is :) és akkor jövőre már még többen is lesznek és még több helyre is megy majd :D
^^ olyan jó ~<3
さっちゃん: {Jin} Do I deserve this?csaca on October 28th, 2010 12:13 pm (UTC)
Nem is ez volt a szalagcím fotó, hanem az, amin a csaj lóg Jin nyakában, csak azon Joey nincs rajta, ezért nem azt tettem be.
A Beny téma annyira vicces, abból marha jó fanfictiont csinált a média x'D Esküvő meg egyebek..

Őszintén drukkolok, hogy meg legyen minden helyen a 3000, nem akarom, hogy üres helyeket lásson a közönségben...
theblackheat: smiletheblackheat on October 28th, 2010 12:27 pm (UTC)
jaaaaa~ biztos láttam azt is de már nem emlékszem XD
aha tök idióták -.- én azért jót szórakoztam rajta hogy milyen jól elökörködtek X"D

hai! remélem a porni féle fanprojekt is hatásos lesz. :3 milyen ganyéság h nem kap megfelelő reklámot :S
さっちゃん: {Jin} Heavencsaca on October 28th, 2010 12:40 pm (UTC)
tessék ezen már vicceskedik a maszkban xD

Ugye? Én nem tom mire játszik a JE, dehogy nincs bennük kellő világhódítási akarat az tuti -.-"
theblackheat: sweet Atheblackheat on October 28th, 2010 01:08 pm (UTC)
tééényleg :D de az a maszk kész XD remélem azért még nincs üldözési mániája :S

jah , -.- el nem engedik, de nem is támogatják olyan szinten.....szal szar. csak a bevételre apellálnak? =.=
theblackheat: sweet Atheblackheat on October 28th, 2010 12:30 pm (UTC)
ÉS ami már megint lemaradt.... ez a Joey gyerek kurva jól táncol!!!!!!!!!!!!! *o* és szemtelenül fiatal XD
さっちゃん: {Jin} Sumairu janaicsaca on October 28th, 2010 12:31 pm (UTC)
Igen~~
Nagyon o_O Jin akkora nii-san lehet neki xD
theblackheat: sweet Atheblackheat on October 28th, 2010 12:41 pm (UTC)
így táncol és még csak pár hónapja nyomja full komolyan oO olvastam a YT bemutatkozóját....:O bazzeg lesz egy II. Rain :D :3
tuti XD Jin szereti az ilyen fogadott testvérkéket ( a legtöbb barátja kb ilyen szinten lehet) ha nem (a sztár) Akanishi Jin lenne akkor mondjuk még elmehetne szociális munkásnak XD
さっちゃん: {Jin} Sumairu janaicsaca on October 28th, 2010 12:44 pm (UTC)
Én is olvastam, de azért gondolom a kisgyerekként kezdte anyu tánciskolájában is rásegített, hogy most, mikor már komolyan gondolja, segítsen neki.
Minden szart összeszed, mi? x'D Ragadnak rá a lelkibeteg tinik...
Szeretnék egy ilyen szociális munkást itt a közelben *felírja a mikulásnak szánt listára*
theblackheat: smiletheblackheat on October 28th, 2010 01:12 pm (UTC)
igen kisgyerekként de azt mondja akkor még nem volt jó XD nem tudom, ha valaki 2 éves kora óta táncol kizárt h ne legyen jó o.o

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD mindenki bátyuskája <3
Nem is tudom elképzelni h lehet bántani egy ilyen arany embert O.o
shiroiamy: Junnobadguyshiroiamy on October 28th, 2010 07:33 am (UTC)
Hát ez a Joey anyukája! Azt hiszem tőle várhatunk majd mindig ilyen hasonló híreket Jinről. :D Vagy történeteket.
De akkor ez a mum vmi tehetségkutató? Fura volt nekem elsőre is, hogy ha egyszerű háziasszony, akkor hogy-hogy van egy blogja, de így most már kell lennie valakinek, ha ilyen tehetségeket kutató mondatot írt... Tök jó, hogy olyan hamar megismerte őt. :D
さっちゃん: {Jin} Sumairu janaicsaca on October 28th, 2010 12:11 pm (UTC)
Nem hiszem, sajnos, mert már ennek az utolsó mondata is az volt, hogy moderálva lesznek ezentúl a kommentek is, vagy ilyesmi. De azért jó lenne <3
Gondolom, tánciskolájuk volt LA-ben annyi biztos, Joey is ott kezdte.
Főleg, hogy akkor Joey még kb pelenkás volt x'D
mac: Jin-havin funmacus001 on October 28th, 2010 08:05 am (UTC)
Awwww *szívéhez kap, és fura pinküs érzés keríti hatalmába*
asszem érted.
♥♥
さっちゃん: {Jin} Vihogós Életcsaca on October 28th, 2010 12:09 pm (UTC)
Aha, nálam ez volt a körbe visítoztam a lakást, és betöltöttem mindent pink felhőkkel x"DDD
mac: Jinjin xDmacus001 on October 28th, 2010 12:11 pm (UTC)
Meg is lepődtem volna, ha nem :D
*búújik* :3
reika8: Jin és a szentjánosbogarakreika8 on October 28th, 2010 10:36 am (UTC)
És Joey-mama írása újra igazolja, hogy minden lány számára Jin tökéletes... Amúgy a fiacskája übercuki és higany, és bárcsak lennék fiatalabb, bár a rajongásban nem gáz a 9 év korkülönbség. Vajon lehet bátyja?
さっちゃん: {Jin} Vihogós Életcsaca on October 28th, 2010 12:09 pm (UTC)
Meg, hogy Szandika megint tépheti majd a haját, ha elharapóznak a Jin-fanok x'D Ez van~ My baby angel <3333
Übercuki xD Figy, kinézetre simán van 25 szóval, nem hiszem, hogy probléma lenne a 9 év x'D
reika8reika8 on October 28th, 2010 12:20 pm (UTC)
Akkor jó. Már csak Chinen miatt kell megnyugtatnom magam...
さっちゃん: {Arashi} Ohmiya <3csaca on October 28th, 2010 12:21 pm (UTC)
Oi! Chiit nem rontjuk meg x'D Aranyvirágombogara~~~
reika8reika8 on October 28th, 2010 12:33 pm (UTC)
Dehogyis! Na, ő tényleg az, akit legszívesebben burokba záratnék, és senkit nem engednék a közelébe, mert olyan kis ártatlan, és annak is kell maradnia. (És ez tényleg nem valami csakazenyémmaradjon indíttatású gondolat ám!)
さっちゃん: {Arashi} Ohmiya <3csaca on October 28th, 2010 12:35 pm (UTC)
Én is zárnám, nagyon is *teary eyes* Totál megrontják, főleg az a yamada -.-" Szegényke... Pedig egy akkora angyal <3
マルチ / Marcsika: [KAT-TUN] Jiiin~marcsi568 on October 28th, 2010 01:19 pm (UTC)
<33 Olyan jó ilyet olvasni :) Köszi a magyart~~
eszter_ke: Massueszter_ke on October 28th, 2010 01:46 pm (UTC)
Tetszik nekem ez a nő, olyan aranyosan beszél Jinről, mintha az az édesanyja lenne és úgy ír róla, hogy nem fényezi, egyszerűen csak elmondja, milyennek látja.
Ez nagyon szimpivé teszi őt a számomra ^^

Köszönöm a fordítást ^^